Защо да избягваме фирмите, които предлагат евтина изработка на сайт за хотел?

December 17, 2014 | Автор: | Публикувано в Интернет

В последно време интернет сайтове са с ключово значение за успеха на вашия хотел, затова е нужно да обърнете особено внимание на изработката на сайт за хотел и да подберете правилно фирмата, която ще извърши тази услуга за вас. Много фирми предлагат евтина и бърза изработка, което привлича собственици с ограничен бюджет. Но подобна постъпка може да се окаже по-скъпа в дългосрочен план. В началото разликата между добрия и некачествения уебсайт може да не е очевидна, но след няколко месеца ще се наложи предприемането на промени и корекции, защото сайта няма да донесе очакваните резултати и няма да работи добре. Затова, когато планирате да възложите изработката на сайт за хотел на фирма, която работи на изключително ниски цени, трябва да имате предвид следните фактори:
Проучване – Тези фирми ще отделят минимално или никакво време за проучване на вашия хотел, на потенциалните ви клиенти и на конкурентите ви. Това обаче е изключително важно, защото ако екипът не разполага с нуждата информация за вашия бизнес, те не могат да създадат продукт, който да работи качествено и да задоволи вашите нужди.
Дизайн – При евтините услуги се използват готови шаблони, които са общодостъпни и се използват от хиляди потребители по целия свят. Дори и да бъдат нанесени някои дребни промени, шаблоните са разпознаваеми и не предлагат уникален и атрактивен дизайн.
Структура – При изработката на сайт на хотел той вероятно няма да ръчно кодиран, което означава, че оптимизацията няма да е добра, а вие определено искате сайтът ви да се открива лесно в търсачките.
Оформление – Евтината услуга обикновено предполага липса на важни знания, което пък от своя страна води до лошо оформление на сайта. Целта е да привлечете клиенти, да направите навигацията лесна чрез ясно и добро оформление. Ако това липсва, не очаквайте да задържите посетителите във вашия сайт.
Оптимизация – Мнозина предлагат да направят оптимизация на сайта безплатно, ако поръчате при тях изработката му. Това обаче звучи несериозно и резултатът едва ли ще е особено добър. Оптимизацията изисква познания и време, а тези ресурси са платени.
Съвсем не искаме да кажем, че всички фирми, които предлагат ниски цени за изграждане на бизнес сайтове работят некачествено, но за съжаление това важи за доста голяма част от тях. Ако търсите качествени резултати и професионален сайт, най-добре е да отделите малко повече средства и да се обърнете към експерти в областта, които притежават нужния опит и умения.

Оставете своя коментар

Трябва да влезете в сайта за да оставите своя коментар.