Хостинг компания печели награда от BestHostingSearch.NET за Django

Сайтът, който се занимава с ревю за хостинг услуги BestHostingSearch.NET награди компанията A2Hosting. Те печелят приз за хостинг услуга, която е специално разработена за администратори, които използват Python. Python е език за програмиране, създаден от Гуидо ван Росум в началото на 90-те години на 20-ти век. Django е Python рамка на високо ниво, която насърчава бързото развитие и прагматичен дизайн.

Хостинг доставчикът предоставя на потребителите си надеждна, сигурна и лесна за употреба услуга. Освен това сайтът BestHostingSearch.NET е използвал строги критерии за оценка на услугите, като техническото обслужване е взето предвид.

Каква е надпреварата?

BestHostingSearch.NET са започнали своето проучване на пазара, като са проучили много доставчици и десетки услуги. В надпреварата е участвал и хостинг доставчикът A2Hosting с услугата си Prime. Компанията се е справила по-добре с критериите, които са били определени за наградата. Потребителите на тази хостинг услуга могат да се радват на надеждно представяне, постоянна техническа поддръжка, както и достъпна цена.

Предложението на A2Hosting е специализирано за администраторите, които искат да използват услугата без затруднения. Планът Prime има много включени функции, които могат да оперират с Django, като Python 2.4, 2.6, 3.1 и 3.2, Apache 2.2, NGINX, FastCGI, virtualenv, MySQL 5.5, PostgreSQL 9.1, както и SQLite 3.3. С всички тези функции услугата струва $5.99 на месец.

За администраторите, които използват промоционален линк, цената може да бъде значително редуцирана. Освен това хостинг компанията им дава възможност за още една промоция. В случай, че потребителите, които са избрали тази хостинг услуга, решат да платят за по-голям период от време, като 6 или 12 месеца, ще плащат само $3.92 на месец. За клиентите, които имат някакви съмнения по отношение на услугата, компанията предлага 30-дневно връщане на парите.

Функции

Този домейн и хостинг пакет включва всички функции, които са необходими за създаването на приложения и сайтове, базирани на Django.

  1. Потребителите имат на разположение неограничен трансфер на данни. Освен това те могат да използват имейл адреси, както и безплатен домейн. Клиентите, които използват услугата, имат на разположение FTP бази данни и профили.

  2. Силна страна на това хостинг предложение е cPanel, който дава възможност за контрол на функциите на сайта. Инсталацията е от типа 1-click.

  3. Сървърите на компанията са базирани на CloudLinux OS и предлагат SSH достъп. Собствениците на сайтове, които използват хостинг услугата, могат да са спокойни за чувствителната информация, която потребителите въвеждат в сайта им, заради наличието на SSL сертификати.

  4. Сървърите на хостинг компанията са програмирани, за да правят регулярно архивиране на информацията, която се съдържа на тях. Те са предпазени от атаки, благодарение на HackScan.

Гарантиране на надеждността

Хостинг компанията е направила всичко възможно, за да гарантира uptime времето на своите клиенти. A2Hosting използва захранване с 300kVA, както и дизелови генератори с 750kVA. Компанията е базирана в САЩ и използва специални охранителни мерки, които предпазват потребителите ѝ от атаки или downtime. По отношение на скоростта компанията не само използва последната дума на техниката SwiftServer платформа, но и осигуряван на клиентите инструменти, които да увеличат скоростта на зареждане на сайта. За хората, които се нуждаят от помощ по модулите или Django приложенията, A2Hosting разполага с екип за техническа помощ, който работи по 24 часа на денонощие, 7 дни в седмицата по телефон, чат на живо и имейл.

Директория за статии Blogomania.org
Add a comment