Уеб дизайн и възможности за реклама

Google AdWords е вид интернет реклама, при която резултати от дадено търсене се появяват в отличителен цвят и по този начин те привличат повече вниманието на потребителите. Този вид реклама е известен под названието „Cost Per Click” и при него плащането се осъществява на всеки един клик върху самата реклама. Казано с други думи, това е интернет реклама, при която се плаща за всяка импресия и при всяко кликвания на нея потребителя посещава вашия сайт.
За да се възползвате от този вид интернет реклама, вие трябва да имате корпоративен сайт, който да презентира продуктите или услугите на вашата компания. За да заявите категорично присъствие в интернет пространството, вие се нуждаете от добре направено лого и достатъчно качествен уеб дизайн. Чрез реклама в Google, вие можете да постигнете доста във вашия бизнес, тъй като това е пряк път към вашите потенциални клиенти. Според проучвания Google AdWords рекламата привлича вниманието на всеки трети потребител и може би ваш бъдещ клиент. Това е наистина ефективен начин на популяризиране на вашата търговска марка, услуга или бизнес начинание и ако искате то да стане достояние на широка аудитория, интернет рекламата е чудесен начин за това. Чрез добре подрани ключови думи, вие достигате до вашата таргет група и имате шанс да увеличите продажбите си значително, тъй като откривате точно тези хора, които биха купили вашите стоки или са потенциални клиенти на вашите услуги.
Заплащането на клик е едно от положителните страни на Google AdWords реклама. вие можете да прецените с какъв бюджет бихте искали да стартирате фирмената си интернет рекламната кампания. При добро управление на рекламата, тя може да възвърне първоначално направената инвестиция като възвръщаемостта е от 10%. Ако вложите пари в Google AdWords реклама за един месец, вие можете да придобиете представа за това как ще се движат продажбите и какво печелите.

Директория за статии Blogomania.org
Add a comment