Тийм билдинг – сплотяване на колектива

По дефиниция от речниците, тиймбилдингът представлява процес, който позволява създаването и развитието на колективни ценности в една организация, институция или фирма.

  • Имате нужда от по-ефективна комуникация?
  • Искате да адаптирате новите кадри към колектива?
  • Или просто желаете да наложите здравословен лайфстайл в офиса?

 

тийм билдинг

“Алчен за спорт” организира тийм билдинг събития с цел сплотяване на колектива и подобряване на комуникацията и офис климата.
Основната насоченост на събитията е спортна. Движението и позитивните емоции, които спортната надпревара носи, спомагат за изграждане на добър екип. Тези дейности изграждат в участниците отборни взаимоотношения и хъс към постигане на успех.

тим билдинг

В зависимост от спецификите на организацията и нейният човешки ресурс, “Алчен за спорт” може да изготви индивидуална оферта. Част от дейностите, които са изпробвани и доказано ефективни при сработването на колектива са:
турнир по футбол
турнир по баскетбол
турнир по волейбол
лекоатлетически състезания
турнир по тенис на корт
турнир по тенис на маса (пинг-понг)
народна топка
алтернативни форми на гореизброените спортове, позволяващи вариации в участниците, правилата и времето за провеждане
бънджи скокове
рафтинг
спускане с рапел
други екстремни преживявания

teambuilding-2nd

“Алчен за спорт” предлага също така по-традиционни форми на тийм билдинг, които не са спортно ориентирани. Съвместните артистични прояви създават неповторимо чувство на екипна атмосфера. Поставяне на театрални сценки, караоке изпълнения и други са само част от възможностите за сработване на Вашия колектив.

За да има ефект едно тиймбилдинг събитие е необходимо участниците в него да се забавляват, да не се чувстват все едно вършат нещо по задължение. Именно затова “Алчен за спорт” предлага опция да проведе анкетно проучване сред екипа Ви, чрез което да установи индивидуалните специфики на всеки участник и по този начин да изготви най-подходяща оферта.

Директория за статии Blogomania.org
Add a comment