Писане в интернет. Къде и как?

Днес информацията придобива все по-голямо значение.

Ако разполагаме с правилната информация можем да постигнем много повече, да се възползваме от повече шансове

Интернет се утвърди като място, където най-лесно можем да получим информация. Само трябва да проведем търсене по избрани ключови думи, и вече имаме хиляди резултати.

Но много хора необходимо не само да получават информация, но и да публикуват информация. Интернет дава на тези хора удобно място да публикуват информация.   Публикуването на информация преди появата на интернет беше свързано с големи трудности. Например само журналисти можеха  да публикуват статии във вестник. Изявата в радио или телевизия е свързана с още по-големи трудности.

Докато за публикация в интернет трябва просто да бъдат открити тези сайтове, където публикуването е възможно.

Но далече не всички сайтове позволяват да се публикува в тях. А в тези, където това е възможно обикновено има правила какво може да се напише.

Друго важно условие да има смисъл публикуването в определен сайт е дали той има досбра посещаемост, за да прочетат досатъчно хора написаното.

Едно място, където всеки посетител може да публикува почти без ограничения е Информационната социална мрежа Моят Бележник.

В този сайт всеки, който иска да сподели нещо е достатъчно просто да се регистрира, за да напише статия и ли да публикува нещо друго: снимка, полезен и т.н..

Посетителите могат дори да си направят свой собствен блог и да публикуват периодично нови постове.

Посетете http://www.belegnik.com и се възползвайте от това, което той ви предлага!

Директория за статии Blogomania.org
Add a comment