Пазарувай лесно онлайн!

Интернет е достъпно пространство, в което освен полезна информация, социални контакти и връзка с останалата част от света, предоставя възможности за лесно и бързо пазаруване от дома. Вече е лесно, спестява време и пари. Наличието на физически магазин изисква помещение, складови площи, персонал, и много ограничен кръг от стоки и потребители. Колкото и да е голям магазина той не може да задоволи всички вкусове на клиентите.

При пазаруването в онлайн магазин, потребителите правя своя информиран избор: предоставя им се пълно, точно и коректно описание на всеки продукт. Начин на работа, приложение, поддържка и размери.

В електронните магазини могат да се открият дoмакински уреди, осветеление, електроника и продукти за красота и здраве. Чопъри, машинки за ронене, рендета и мелачки. Турмалинови елеци. Наколенки и колани. Клинове и бермуди за остлабване. Смарт часовници и фотоапарати. Видеокамери, шпионски камери и скрити камери. Външни батерии за мобилни телефони. Надуваемо легло-кресло Lamzac, Bubble bed.

При несъответствие на закупената стока с договора за продажба, клиента има право да предяви рекламация. Потребителят има право да върне закупена от него стока от www.firebox.bg в срок от 14 работни дни от нейното получаване. Под добър търговски вид се разбира продуктът да не е с нарушена опаковка и да не е използван. В този случай клиентът има право да получи обратно заплатената от него сума, в 30 дневен срок от получаването на стоката.

Директория за статии Blogomania.org
Add a comment