Natural Factors WellBetX® Cinnamon Extract 150 mg – защо имаме нужда от този продукт

natural-factors-wellbetx-innamon-extrac-150-mg Диети и фитнес

Готови ли сте да се запознаете с новия продукт в нашето портфолио – Natural Factors WellBetX® Cinnamon Extract 150 mg. Това е хранителна добавка със съдържание от стандартизиран екстракт от канела.

Едва ли някога сте подозирали колко много положителни ефекти може да има канелата за вашия организъм? Време да на научите за тях, след това да направите поръчка на WellBetX® Cinnamon Extract от Workout.bg.

За какво благоприятства приемът на екстракт от канела

natural-factors-wellbetx-innamon-extrac-150-mg

Екстрактът от канела има неподозиран от много хора положителен ефект върху здравето. Канелата има свойствата да нормализира нивата на кръвната захар и да поддържа инсулиновата функция.

Други важни характеристики на тази съставка са свързани с здравословното намаляване на теглото. Канелата по естествен начин намалява апетита, а за сметка на това увеличава чувството за ситост. Препоръчителният прием на канела е на гладно, за да може ефектът да бъде по-осезаем.

Екстрактът от канела насърчава синтеза на протеини и балансира глюкозния транспорт. Това са два важни процеса в организма, които имат основно значение за здравословното състояние.

Приемът на хранителни добавки със състав от екстракт от канела намалява риска от усложнения при диабет. Също така има благоприятно действие за поддържане на функциите на нервната и сърдечно-съдовата система.

Какви са ползите от приема на Natural Factors WellBetX® Cinnamon Extract 150

Тази висококачествена хранителна добавка се препоръчва за употреба за поддържане на цялостното здравословно състояние. Освен всичко изброено до тук, приемът на продукта подобрява функциите на мозъка и ограничава негативните ефекти от стреса.

Употребата на хранителната добавка е препоръчителна за хора, които страдат от нестабилни нива на кръвната захар и метаболитни нарушения. Natural Factors WellBetX® Cinnamon Extract 150 се препоръчва поради благоприятното си действие върху глюкозния обмен, холестерола и сърдечно съдовата система.

Продуктът се предлага в разфасовка от 60 капсули, които са предназначени за употреба в период от 2 месеца. Препоръчителният прием е по 1 капсула веднъж дневно.

Ползи от приема на Natural Factors WellBetX® Cinnamon Extract 150:

  • Балансира здравословните нива на кръвната захар;
  • Благоприятства за здравето на сърдечно-съдовата система;
  • Оптимизира разпространението на въглехидратите в тялото;
  • Подобрява инсулиновата чувствителност;
  • Подобрява храносмислането;
  • Потиска апетита;
  • Притежава противовъзпалителни свойства;
  • Има мощно антиоксидантно действие.

Представихме ви един от най-добрите продукти с логото Natural Factors, които може да намерите в онлайн магазина на Workout.bg. Ние се доверяваме на тази висококачествена канадска марка за хранителни добавки, защото те са се доказали като лидери на пазара.

Natural Factors предлага продукти с натурален състав, които имат за цел да се грижат за психическото и физическо здраве. Изберете най-подходящите продукти според вашите нужди и направете своята поръчка.

Директория за статии Blogomania.org
Add a comment