Луксозна къща в английски стил

Къщата в английски стил често е сравнявана с жилища с класически интериорен дизайн. Това се дължи на факта, че английски стил има много прилики с класиката, и се различава само по някои функции. Една от основните характеристики на английски стил е най-широко разпространеното използване на дърво в интериора, който е добре се вижда в стаите на къщата. Кухнята в къщата съчетава ярки цветове редят с дървени мебели и плотове за маси, изработени от естествен камък, който се прецизира само цялостната концепция.

Ако говорим за характерните черти на английски стил, а след това един от тях е наличието на огъня, което в този случай, се намира в хола.

Необходим елемент е наличието на книги.

Богат домашна библиотека забележително добре в този интериор.

Човек не трябва да забравят за подовата настилка.

Най-характерно за английски стил е паркет, както и декоративни елементи на своите килими често се използват както е описан в къщата.

Аксесоари в стаите придават на интериора по-луксозен

За английски стил е чуждо също така да използвате шахматно, което се вижда добре по примера на килима във втория хола у дома. Друг очевиден признак на този стил – е изобилието на мебели. За него, по-характерни са тясното пространство, наличието на празен, пространство тук е просто неприемливо. В този случай, английски стил смесва с неокласически, защото всички форми на мебели строен и рус цвят съзнателно избират да направят играта още по-меки цветове в стаята.

Зала в къщата се превръща в истинско дворец имение и дава незабравимо усещане за хората, които влязоха в къщата.

Извън английски къщи изглеждат като истински дворци. Виждайки го, не може да помогне мисля за една приказка.

Пейзажът около къщата не е по-малко привлекателни, отколкото самата къща

Просторна баня, както и цялата къща, впечатлява със своя лукс и разкош. В основата на състава действа като огромен кристален полилей, с акцент върху богатството ubrantsva интериора. Като цяло, полилеи англииски извършват повече декоративна функция, тъй като този стил е за предпочитане слабо осветление.

Полилей като вътрешността на централната фигура

Така че, ако търсите за един необичаен домашен интериор в класически стил , на английски стил , ще бъде най-добрата.

Източник: КЕРАМО

Директория за статии Blogomania.org
Add a comment