Инсталирайте много програми наведнъж с Ninite

В случай, че сте решили да преинсталирате Windows знаете, че следва дълга и често мъчителна инсталация не софтуера, който сте свикали да употребявате. Сега вече има начин да се справите с този дискомфорт, използвайки виртуалното хапче Ninite.com позволяващо ви да качите десетки програми накуп без да натискате баналния бутон next .

Всичко, което трябва да направите е да посетите ninite.com, където има огромно разнообразие на безплатен софтуер, който вероятно искате да имате на машината си. Хубавото е, че приложенията се увеличават с всеки изминал ден и вие ще откривате все по-интересни и полезни неща за операционните системи Microsoft Windows и Linux.

Влизайки в уебсайта трябва да изтеглите мини инсталатора, което става чрез натискане на бутона ”Get Insaller” най-долу на страницата. Мигом ще си запишете програма, с която ще дръпнете предварително набелязаните заглавия от списъка на Ninite.

Добрата новина е, че при свалянето на програми не се изисква от потребителя да клика по менюто, да въвежда информация или каквото и да е друго. Просто изчаквате определеното време и… воала! Вече сте готови да за действие с чисто новия ви и легален софтуер.

Прочетохме ревюто на Ninite в Wickeble – български портал за ревюта на полезни приложения и останахме много доволни от спестеното време за инсталиране на музикални плеъри, текстови редактори, браузъри и други подобни. Досадното чакане вече е мит и сега използваме Skype, VLC Player, FireFox и т.н. без да се ровим с часове в нета.

Обобщение

И ние като авторите на ревюто от Wickeble, даваме висока оценка за това полезно място в мрежата и ви препоръчваме да го тествате при нужда. Няма начин да не останете доволни от високия коефициент на ефективност, който Ninite предоставя на вашето внимание. Рано или късно трябваше да се появи един свестен инструмент за инсталация и ето, че днес ви разказахме за него, сега остава само да го активирате.

Досега ако не сте пробвали инструмента Ninite най-вероятно с отвращение сте гледали на всяка преинсталация на вашия Windows. И това е така, защото освен времето в което трябва да инстралите операционната система, губите може би цял ден в набавянето и качването на различни програми, които ползвате. Много често в бързината да свършите по-бързо, забравяте някоя ценна за вас програма и се сещате за нея едва когато ви потрябва. Съответно губите още време докато я намерите, изтеглите и инсталирате.

Това вече е минало! Влезте в ninite.com, сложете отметка на програмите, които са ви нужни, изтеглете инсталера и го стартирайте. Това е. Всичко става буквално за 5 минути.

Директория за статии Blogomania.org
Add a comment