Диамантен гоблен по снимка: Перфектният персонализиран подарък

Диамантените гоблени са прекрасен начин да разнообразите ежедневието си, да творите без да имате специални умения или пък да се посветите на едно ново, творческо хоби. Те са налични в най-различни форми, размери и варианти, което ги прави подходящи за всякакъв тип хора от всякакви възрасти. Независимо от това дали сте фенове на пейзажите, на лицата, на колите или пък на животните, можете да намерите диамантен гоблен за всеки вкус. Но освен готовите модели, които можете да откриете на пазара, съществува една още по-вълнуваща алтернатива- диамантен гоблен по снимка.

Персонализираните диамантени гоблени са чудесен начин да изненадате ваш близък или любим човек с нестандартен подарък. Те са също така страхотен декор за дома или офиса. Но нека видим какво отличава този тип гоблен с мъниста от стандартните гоблени с диамантчета и как можете да си направите такъв. 

Какво е диамантен гоблен по снимка?

Диамантените гоблени не са същите като стандартните гоблени с конци. Вместо да трябва да следвате модел и да създавате картината шиейки различни цветове конци, диамантените гоблени или гоблените с мъниста се създават с малки, цветни, блестящи диамантчета. Те се поставят прецизно върху платно, където всяко мънисто има своето отредено място. 

Диамантеният гоблен по снимка е този, който е създаден следвайки вашето конкретно задание по вече направена снимка. Можете да превърнете всеки любим момент в диамантен гоблен, стига да сте го запечатали на снимка. Така, диамантените гоблени могат да напомнят за годеж, за рожден ден, тържество, пътуване и какво ли още не. Персонализираният гоблен с мъниста по снимка е уникална идея за подарък и със сигурност ще остави трайни следи и спомени. 

Как да си направим диамантен гоблен по снимка

За да направите снимката си и да я превърнете в красива диамантена картина, която можете да поднесете на любим човек, просто трябва да я качите на уебсайт, предлагащ тази услуга. Качването обикновено е безплатно и лесно. Докато снимката е запазена на вашия телефон или компютър или каквото и друго устройство, което използвате, ще бъде лесно да я качите на уебсайта.

Компанията, която сте избрали, ще се погрижи за това  превърне вашата снимка в диамантен гоблен. Това се случва бързо и вие получавате вашия пакет за приблизително същото време, както ако сте поръчали вече произведено платно.

Няма да е необходимо да плащате нищо допълнително за рисуването с диаманти и крайният резултат ще изглежда точно като оригиналната снимка, с изключение на това, че ще бъде създаден за рисуване с диаманти. Какво означава това? Това просто означава, че ще видите малки маркировки върху платното, които ви показват къде трябва да се поставят различните цветни диаманти. Това също означава, че върху готовата картина ще има филм, който да покрие лепкавото лепило, така че диамантите да могат да останат върху нея, след като бъдат поставени.

Можете да поставите диамантите където пожелаете и някои хора обичат да се забавляват с подреждането на диамантите си. В пакета ще откриете ръководство, което да ви помогне да възпроизведете снимката с точност

Направете едно хоби още по-вълнуващо

Можете да изберете всяка снимка, която искате и да я превърнете в диамантено произведение на изкуството. Това означава, че изборът е безкраен. Колкото снимки можете да измислите, толкова различни гоблени бихте могли да създадете с диамантени мъниста. Опциите ви никога няма да свършат.

Още по-добре, всички снимки, които използвате, могат да бъдат лични за вас. Те могат да бъдат семейни портрети, снимки от важни моменти от живота ви, снимки на места, които сте живели, снимки на домашни любимци, които сте имали или каквото и да било друго. Не губете повече време а се впуснете в това приказно творчество.

Директория за статии Blogomania.org
Add a comment