Bluehost предоставя най-добрата услуга за WordPress

От хостинг компанията Bluehost обвиха, че са получили наградата за най-добра WordPress услуга за 2014 г. Наградата се присъжда от сайта BestHosting365.com, който взема предвид техните девет години опит в тази индустрия.

Представянето на компанията
Bluehost е считан за един от най-добрите доставчици на специфичната услуга за WordPress. Те се занимават с това от 1996 г. Техните пакети са базирани на операционната система Linux, като освен това са на достъпни цени, които предоставят и голяма надеждност. Портфолиото на компанията обаче не се ограничава само с тази услуга. Bluehost предлага също и VPS и dedicated сървъри.

Представянето на услугата
WordPress е най-популярната услуга за CMS и блогинг софтуер. Съкращението CMS е за Content Management System, което в превод на български означава „система за управление на съдържанието”. По-голямата част от хостинг доставчиците предлагат решение, което позволява да се поддържа WordPress блог. Въпреки това не всички от тях са достатъчно надеждни, за да се изградят WordPress сайтове.
Bluehost притежава някои отличителни черти в своята услуга. Тяхното решение е напълно оптимизирано. Хостинг сървърите са изградени на базата на Linux Apache, което осигурява най-добрата среда за WordPress.
Освен тази ценна техническа част, клиентите на хостинг услугата биха могли да използват и много полезни функции. Bluehost предлагат безплатен домейн, неограничено дисково пространство, съпроводено с неограничен трафик. Освен това потребителите ще имат възможност да изберат двойна версия на PHP. В допълнение на това клиентите могат да използват и най-новата и стабилна версия на MySQL. Това е най-популярната база данни, която е с отворен код. Компанията се е погрижила и за сигурността на данните, като е осигурила suPHP.
Наградата за Bluehost никак не е дошла случайно. Услугата, която те предоставят, има и възможност за инсталиране само с един клик. Това се случва благодарение на контролен панел сPanel. Потребителите могат да настройват сайта си според своите предпочитания. Освен това дори и начинаещите ще могат да се справят с тази техническа задача.

Цените на компанията
Компанията се е постарала да направи тази своя услуга достъпна за клиентите с ограничен бюджет. Използването на всички функции, които са изброени по-горе, струва само $6.95 за месец. Bluehost работи по редуцирането на тази цена, във връзка с което предлага специална промоция на клиентите си, която ще им донесе с 44% по-евтина услуга. По този начин потребителите ще плащат по $3.95 всеки месец.
Тази услуга е изградена изцяло в полза на клиентите, затова хостинг доставчикът има и опция за Anytime Money Back (б.а. „Връщане на парите по всяко време“). Тази клауза се задейства, когато клиентът не е доволен от своята WordPress услуга. След като той подаде сигнал за това, компанията се задължава да му изплати парите в тридесетдневен срок.
Междувременно клиентите, които имат някакъв въпрос около услугата, която са избрали, могат да разчитат на отдел за обслужване на клиенти. Тази част от компанията работи 24 часа в денонощието и 7 дни в седмицата. Операторите са компетентни, а връзката с тях може да се осъществи по няколко канала. Потребителите биха могли да избират между телефонно обаждане, чат на живо със служителите на компанията или комуникация чрез имейли.

Директория за статии Blogomania.org
Add a comment