Защо трябва да планирате преместването, преди да настъпи пиковият сезон с хамалски услуги София?

хамали, хамалски услуги София Дом и семейство
източник: https://www.pexels.com/photo/young-woman-arranging-cardboard-boxes-during-relocation-7203811/

Лятото е известен като пиков сезон на продажби или наемане на жилища. Като цяло това е сезонът и на ремонтите/строежите и всичко ври и кипи. В резултат на това хамалите стават много заети през този „пиков“ сезон. Преместванията се редят едно след друго. Ориентировъчно той започва от май до към края на септември.

Все пак, лятото е най-доброто време за преместване. Тогава не се тревожите дали учебната година е свършила и няма да пречите на децата си да учат. Времето е хубаво, не вали и няма снежни затруднени условия. Не се притеснявате, че нещо може да се развали от влагата. Ако имате нужда от децата си, то може да разчитате на тях, защото повечето университети не разрешават нанасяне в общежитието преди края на август.

Ето защо планирането на преместването с професионални хамалски услуги София, ще ви помогне да си спестите напрежението и стреса. Ще знаете, че всичко се движи по план, имате осигурен транспорт и няма да се озовете в ситуацията, когато е дошъл последният момент и вие нямате фирма.

Защо да изберем хамалски услуги София?

Непрофесионалистите може да нямат опит с преместването на тежки предмети. Също така, сигурността ви е гарантирана с професионалисти – никой нищо няма да открадне от вас.

Хамалите могат да носят отговорност за нещо повредено или счупено, тъй като се подписва двустранен протокол. Това го няма при непрофесионалистите.

Нужни ли са хамалски услуги София за малки премествания?

Отговорът е категорично да. Можете да сте сигурни, че при нас МУУВХОМ, ще откриете екипът,  от който се нуждаете. Независимо дали става въпрос за малко преместване или нещо за по-голямо.

Наемането на малък екип може да ви се струва на пръв поглед скъпо, но всъщност това е по-бюджетната възможност, отколкото да се захванете с непрофесионалисти, които променят условията както преценят и не спазват първоначалната си уговорка.

Който и ход да изберете – дали да наемете малък екип или пък да организираме цялото ви преместване – ние сме на среща. Можете да бъдете сигурни, че в наше лице ще срещнете професионалисти, които знаят и разбират от работата си. Част от услугите ни включва преместване на нов дом. В нея подробно ще обясним етапите, през които ще премине процесът. Така, винаги ще сте в течение на нещата и ще сте спокойни, че вещите ви са в сигурни ръце.

Също така, всяка една услуга е придружена с безплатен оглед и консултация. На този оглед ние ще видим какво ни очаква като фирма за пренасяне, но също така ще можете да зададете въпросите си и да споделите притесненията си. Офертата ще е изготвена на базата на всички услуги, които ще извършим – преместване, опаковане или почистване след местенето. Разбира се, можете да опаковате и почистите сами, но това би ви коствало много повече време, а ние ще свършим всичко в рамките на работния ден. Също така, някои боклуци трябва да се извозят до сметища, а това определено коства ресурси, а ние няма да ви вземем повече отколкото сме казали в началото. Ако имате въпроси, свържете се с нас! Очакваме Ви!

Директория за статии Blogomania.org
Add a comment