Защо трябва да играете онлайн игри за паркиране?

Igra za parkiraneПаралелното паркиране е нещо, което може да стресира дори най-уверения и опитен шофьор. Трябва ти много бърз рефлекс и набито око, за да паркираш плътно срещу бордюра без да преминеш през него и между двата автомобила, без да ги удариш. Затова ако мислиш, че имаш нужда да упражниш своето паралелно паркиране, защо не поиграеш онлайн игри за паркиране? Този жанр игри е забавен и може да бъде много предизвикателен. Изисква бързи рефлекси, добри умения на клавиатурата, отлична координация на очите и добро усещане за време.

Има огромно разнообразие от този вид игри, които са налични за игра. Вие може да изберете почти всеки един вид превозно средство, за което може да си помислите. В тези игри с коли вие сте назначен на кола или някой друг вид превозно средство и твоята задача е да паркираш колкото е възможно по-добре, без да повредите кола или предметите, които я заобикалят. Например, вие може да сте назначен да паркирате пред хранителен магазин, където има колички, пешеходци и други коли наоколо. Вие губите точки, ако ударите предмет в паркинга. Вие се състезавате с часовника, затова целта е да съберете възможно най-много точки в краткото време като, разбира се, с възможно най-малко щети по автомобила.

Има и други начини да играете онлайн игри с коли за паркиране. При някои от тези игри фокуса е колкото върху паркирането, толкова и на шофирането. Има игри с коли, които включват превозни средства за спешност като полицейски коли или пожарни камиони. Тук вие трябва да карате през градските улици, докато стигнете до определеното място на което трябва да паркирате. Отново, вие трябва да направите това без да удряте препятствия и също ви тече време. Улиците са доста тесни и вашето зрение трябва да е отлично, за да избегнете всичко с възможно най-малко щети.

Може да играете онлайн игри с паркиране, които дори не включват коли! Някои от тези игри използват напълно различен вид превозни средства. Разбира се, има камиони на пътна помощ, чудовищни камиони и двуетажни автобуси, но има и платноходи, яхти, кораби и мотоциклети, които също трябва да бъдат паркирани. Ако сте любител въздушните превозни средства, за вас също е помислено като има много игри за паркиране на хеликоптери и самолети също. Могат да се намерят дори игри за паркиране на космически кораби! Някои от тези игри с коли за паркиране имат специални настройки като например мястото или пък различни времеви периоди, за да направят играта още по-интересна за играчите.

Директория за статии Blogomania.org
Add a comment