Защо да изберете Jabse?

Много са представите на българската търсачка и ще ни бъде трудно да ги класифицираме по важност или полезност. Факт е, че българският потребител вече има търсачка родно производство, която не само удовлетворява нуждите му, но и далеч надхвърляочакванията му. Търсачката е лесна за използване като детска играчка и това я прави толкова широко използвана Достъпността й е гарантирана чрез опростения интервейс и олекотения, изчистен дизайн.

На първо място не можем да не поставим откриването на данни и картинки в конвенционален Гугъл стил. Това ни дава неоспорим комфорт и превръща работата ни в удоволствие. Включете ги и вие чрез браузъра ви и се убедете сами в напълно задоволителните резултати.

На второ място е възможността за анонимно проверяване на отделните домейни. Така получаваме повече инфо за сайтовете и техните автори. Дебатът за това дали тази дейност е плюс или минус е къде по-директен, къде по-подмолен. Явно хората „против“ тази услуга имат какво да крият.

На трето място са секциите новини от България и света, секция изображения, секция видео и други от този род, които ви спестяват много време и нерви за ровене из безкрайните страници и блогове. Свръхмодерната технология на търсещата машина прави всичко това с едно кликване на мишката ви.Тук можете да изпробвате най-добрата българска търсачката Jabse.com.

На четвърто място е помагалото наJabse за проверка на правопис, което прави текста, четен от огромна аудитория,по-разбираема, по-представителен, авторитетен и професионален. Тестването е лесно, бързо, свръх-точно,надеждно, безплатно, с или без регистрация. Много хора проверяват писмено своите търговски оферти или форуми.

На това видео за търсачката от Cloxy можете да разберете още много и по-впечатляващи неща за търсачката.

Оставаме на вас да решите дали изложените факти са ви достатъчни и си заслужават. Мнението обаче на познавачи и лаици е, че Jabse е един от най-великите български ІТ-продукти на всички времена.

Директория за статии Blogomania.org
Add a comment