Възможности за печелене на пари от Фейсбук.

Фейсбук набира все по- голяма популярност сред интернет потребителите. Освен за споделяне, социалната мрежа днес широко се използва и за реклама на различни продукти и услуги, от което можете да се възползвате и вие.

Ще дадем пример с един прост начин за изкарване на допълнителни доходи чрез Фейсбук. За целта трябва да имате собствена  страница, направена там. Фейсбук страници могат да бъдат създавани на всякакви теми и броят на членовете им е неограничен. За да привличате и задържате интереса върху  една такава страница, трябва да публикувате интересно съдържание, което да е свързано по някакъв начин с темата й. Също така можете и  да я рекламирате, за да бъде видяна и харесана от повече хора..

След като съберете достатъчно на брой фенове, можете да започнете да продавате реклама във вашата страница. Как става това- като публикувате рекламен текст, снимка, видео или линк. Както знаете всички ваши публикации се показват на „стената” в профилите на тези, които са харесали страницата. Заинтересовани от такъв тип реклама биха могли да бъдат абсолютно всички, които биха искали да промотират определен продукт, фирма или пък да си докарат повече посещаемост на сайтовете. Освен от феновете рекламите биха могли да бъдат видяни и от хората, които използват Google, тъй като съдържанието на фен страниците във Фейсбук се индексира от търсачките. Това е още една причина социалната мрежа да става все по- популярна сред рекламодателите.

Статията е взета от Bulgarianmod.info

Директория за статии Blogomania.org
Add a comment