Уеб Критик – проект, който критикува стоки и услуги

logo_kritik_club42Имаме удоволствието да Ви представим нов проект – Критик. Платформата предоставя възможността да публикувате критиката си относно всичко, заобикалящо ни.
Знаем, че в България има много неща за критикуване, като почнем от политиката и завършим до това, което консумираме ежедневно.

Ако сте писател и имате нужда от оценка на Вашето произведение, то ние можем да дадем обективно мнение, което да помогне в бъдещото развитие на дадения проект.

Няколко думи и за нас – млад екип, който не харесва несправедливостта, корупцията и измамата и чрез нов метод иска да пребори или поне да се опита да пребори неразбориите.
Ако всичко това Ви се струва познато, можете да се присъедините към нас и нашия клуб. Достатъчно е да посетите Kritik.CLUB

Останалото ще намерите е в сайта.

Ако имате уеб проект, но се нуждаете от обективно мнение, мнение, което да Ви насочи за да бъде проекта по-продуктивен и лесно да реализира печалба, отново ние можем да помогнем. Достатъчно е да попълните формата за обратна врзъка – наш представител ще се свърже с вас и е обсъди евентуални варианти за подобряване на услугата.

Ако искате да се оплачете от корупционни практики, към момента се доверявате на средствата за сигнали, които са регламентирани от държавата, но ефект не виждате, отново можете да се обърнете към нас. Вярваме, че аудиторията ни ще се увеличи от самото пускане на проекта и затова можете да разчитате на нас.

Станете критик във Вашата си олбласт, можете да получите много награди. Преди наградите ще получите и удовлетворение, че излагате на показ измамни схеми, корупция и други.

Можете да споделяте отзиви и за хотели, заведения, обслужването в тях, услуги на туристически фирми, счетоводни кантори, хранителни продукти и други. Важно е да знаем кой продукт си струва и кой не.

Ако искате да коментираме и дадени произведения на изкуството, отново оставаме на разположение. Например, искате да гледате семейно любим филм, но се притеснявате дали ще оправдае очакванията Ви – то ние ще Ви помогнем с мнение, отзив и детайлен обзор.

Реално имате много полза от нас, затова ни следете редовно.
Ако обичате да пишете и се забавлявате докато пишете, то ние ще направим денят Ви пълноценен, полезен и успоредно с това можете да припечелите някой друг страничен лев.

И така, в обобщение www.Kritik.CLUB е едно ново проектче, с големи очаквания, планувано и мислено от години наред. Вярваме, че благодарение на Вашето съдействие ще успеем да бъдем популярни и ще помагаме на много несбории и нещастия – лични и чужди.

Заповядайте в клубът на критиците, бъдете част от нещо голямо, полезно и запомнящо се.
Ще Ви бъде забавно …
Сигнали и информация можете да получавате на мейл signal@kritik.club … До 24 часа ще бъде отговаряно на всеки наш читател.

Грабвайте химикалът, камерата и почвайте да документирате. Очакваме Вашите материали с нетърпение.

Директория за статии Blogomania.org
Add a comment