Удачно ли е да закупим имот в България?

Ако вече имате решение за продажба на Вашия имот, е необходимо да получите максимално вярна първоначална информация за състоянието на пазара на имоти и за цените в конкретния район.
Избраният от Вас агент на ЕЛЕКРА можете да Ви консултира не само за офертните цени на имотите, но и за цените, на които реално са осъществени сделки в желания от Вас квартал или район за конкретен период.
Също така Вие можете да направите търсене в заявките за покупка на имоти, подадени от нашите клиенти и да видите има ли купувачи за Вашия имот в момента.
Информацията, която ще видите е максимално актуална. Ежедневно в нашите офиси постъпват и се обработват десетки заявки за покупка на имоти. Важно е да знаете, че зад всяко търсене на имот купува стои реален потенциален купувач, направил заявка към ЕЛЕКРА. Ако имате нужда от първоначален съвет или консултация, можете да се свържете с нашите агенти и да поставите всички интересуващи Ви въпроси. В регистъра на нашите агенти на недвижими имоти ще видите професионална информация за всеки един от тях, за да се свържете с консултанта, притежаващ най-добрата компетентност с оглед сделката, която желаете да извършите.
Консултантите на МИРЕЛА задължително дават своето аргументирано становище по отношение на възможната продажна цената на всеки имот, обявен за продажба.
Становището се изготвя на база извършваните от ЕЛЕКРА седмични анализи на пазара, проучвания за отделните сегменти, прогнозни очаквания и обработването на сравнителен материал.
Клиентът-продавач има право да не се съобрази с определената цена и да обяви имота на цена, посочена от него.
ЕЛЕКРА може да откаже ангажимент за посредничество при обявена от продавача цена, която е неприемлива с оглед реалностите на пазара.
Сключването на договор за посредничество е задължително и гарантира защитата на интересите на нашите клиенти, като точно регламентира задълженията на ЕЛЕКРА. Продавачите на имоти могат сами да изберат условията, при които да сключат договора, като се възползват от евентуалните промоции към момента на договарянето.

Директория за статии Blogomania.org
Add a comment