Топ 3 онлайн игрите със стрелба

Може би за всеки човек ще се окаже правилна тезата, че е по-добре да изведеш гнева си с възпроизвеждането на игри, отколкото в реалния живот да бъдеш агресивен. В мрежата има достатъчно много сайтове за онлайн игри със стрелба, бой, отбрана, размазване и всичко за каквото можете да си помислите. Един от сайтовете за безплатно играене на онлайн игри, който разполага с невероятно голям контент на игри със стрелба е bggdb dot com. Тук ще намерите близо 5800 игри от всякакъв вид, а игрите със стрелба са около 1000 на брой. За да улесним вашето търсене в тази статия сме ви подготвили Tоп 3 на игрите със стрелба в сайта за безплатни онлайн игри bggdb.com. Едни от най-играните шутър игри в сайта са: Call of Duty 2 – флаш версия, Counter Strike M4A1, GraveYard.

  1.  Call of Duty 2 – флаш версията предоставя графика на едно изключително добро флаш ниво. А целта на играта е позната на всички геймъри, да убивате немски войници и да останете живи, колкото се може повече. Страхотна военна игра, която си заслужава вниманието!
  2. Counter Strike M4A1- също е една много добре получила се флаш версия на оригинала, като вие ще трябва да стреляте и да убивате вашите врагове, но и да бъдете внимателни, те също са оборудвани с оръжия и са опасни, все пак ще стрелят по вас. По-добре се прицелете внимателно и точно в главата, така ще повалите врага веднага, на мига. Бъдете наблюдателни, опонентите излизат от различни места и са опасни. Трябва да бъдете много бързи.
  3. GraveYard – това не е типична шутър игра, но е доста предизвикателна. Вашата мисия е да убивате колкото се може повече таласъми и духове, като имате предвид, че те ще регенерират в следващото ниво и с всеки напредък, духовете ще стават все по-могъщи и по-трудни за убиване.

Тези три игри са само една малка част от всички шутър игри в сайта. От вас се иска единствено да отворите браузера и да напишете bggdb.com, без да заплатите нищо, само с регистрация и сърфиране в сайта. Забавлявайте се!

Директория за статии Blogomania.org
Add a comment