Ремонт на студио – висококачествен ремонт на малък апартамент!

Дом и семейство

Ще ремонтираме студио в София или София област.  Във всеки ценови сегмент: бюджетен, среден, VIP. Услугите на „АкваЕМ“ са ремонт, който няма да отнеме много време. Ние точно се вписваме в прогнозата и условията. Очакваме вашето обаждане, за да обсъдим подробностите.

Основната разлика между апартамент тип студио и класически едностаен апартамент е липсата на прегради между кухнята и стаята. Нашата компания е ремонтирала десетки такива обекти. Ние знаем как да изпълним задачата на най -добра цена за клиента и с най -високо качество.

Извършваме ремонт на студио или малък апартамент както в нови сгради, така и в стари къщи. Ще разработим дизайнерски проект във всеки стил. Класически, модерен, високотехнологичен, таванско помещение, минимализъм, прованс, модерен еклектизъм – изберете интериорно решение с всякаква сложност и ние ще го реализираме.

Ремонт на студио с реконструкция

 • от едностаен апартамент до студио;
 • от студио до двустаен;
 • комбиниране на хол с балкон или с кухня;
 • комбиниране на кухнята с хола;
 • монтаж на радиални прегради;
 • комбиниране / разделяне на баня и тоалетна;
 • зониране на жилищна площ във всекидневната, спалнята, трапезарията.

Ремонт на студио без преустройство

 • подмяна, монтаж на инженерни компоненти на жилища;
 • демонтаж / монтаж на врати и прозорци;
 • мазилка, изравняване на повърхността;
 • подреждане на подовата настилка и монтаж на подови настилки, первази;
 • устройство и декорация на тавани от всякакъв тип;
 • декорация на стени: тапети, боядисване, мазилка, декоративна тухла и др.

Икономичен ремонт в студио апартамент

 

Евтиният, но стилно трансформиращ се апартамент тип студио е истински! Бюджетният ремонт на студио се различава от елитен преди всичко по избора на материали. Ние ще ви помогнем да изберете класически решения и икономични възможности за довършителни работи, така че резултатът да ви зарадва както с естетика, така и с комфорт. Ние предоставяме на нашите клиенти 15% отстъпка от материали.

За да спестите пари за ремонт, не е нужно да го правите сами. Освободете време за по -важни въпроси и поверете работата на професионалисти. Ние бързо ще подготвим вашето студио за нанасяне след получаване от разработчика или след закупуване от предишни собственици. Можем да направим ремонт на студио под наем или за последваща продажба.

 
Елитен ремонт в студио апартамент

Само майстори със съответния опит ще могат качествено да извършат ремонт на ниво VIP в студио апартамент. Тъй като процесът ще използва изключителни дизайнерски подходи и скъпи материали, работата не може да бъде поверена на случайни хора, намерени на сайтове за обяви. Цената на грешките е висока!

Специалистите на АкваЕМ са готови да предприемат елитен ремонт с всякаква сложност и да ви предоставят очаквания резултат с гаранции. Ние предварително ще разработим и съгласуваме с вас индивидуален дизайнерски проект. Работим с архитектурен надзор. Използваме строителни инструменти и оборудване от последно поколение.

 

Нашата специализация и подход към работата

 

Обновяването на студио в София и София област е основната специализация на нашата компания. Изпълняваме проекти в различни ценови сегменти: бюджетни, средни и елитни. Ние ремонтираме жилища в нови сгради и в стари къщи, със или без преустройство (в зависимост от задачата).

Можете да поръчате частично или комплексно обновяване на студио от нас, до ключ. Във всеки случай сътрудничеството с АкваЕМ е надеждно за клиента. Ние предоставяме услуги въз основа на договор, който ясно посочва етапите на работа и условията. Към договора е приложена приблизителна оценка с подробности за материалите и цените.

Ясно ще разберете колко и за какво плащате. Ще можете да плащате на вноски след приключване на всеки следващ етап от работата. Ние предоставяме гаранции за предоставяните услуги. Но бъдете сигурни: ние правим ремонти по такъв начин, че не се налага да ги ремонтираме по -късно. Ние се грижим за качеството дори и в най -малките детайли!

 

Ремонт на студио до ключ

Фирма “АкваЕМ” е екип от занаятчии с тесен профил в областта на обновяването на апартаменти. Това означава, че всеки вид работа, от създаването на дизайнерски проект до ремонта на студио апартамент „до ключ“, ще се занимава от висококвалифицирани специалисти.

Ние ще ви помогнем бързо да подготвите едностаен апартамент за нанасяне или продажба. Ще направим подовете, ще подредим стените, ще опънем таваните, ще сменим ВиК и електричеството. Освен това можем да направим реконструкция: да превърнем едностаен апартамент в стилно, модерно студио или обратно.

Студийните апартаменти обикновено не могат да се похвалят с голям брой квадратни метра, така че компетентно ще обмислим ергономичността и функционалността на бъдещия интериор, ще извършим зониране и ще предложим цветови решения, които визуално правят пространството по -просторно. Използването на екологично чисти и издръжливи материали от новото поколение ще направи вашето жилищно пространство възможно най -приятно за живота. Гарантираме комфорт във всеки малък детайл!

Полезна статия: Ремонт на апартамент до ключ

Директория за статии Blogomania.org
Add a comment