Ремонт на апартамент в София с 15% отстъпка от материали!

Търсите фирма, която да ремонтира вашия апартамент? Вече сте го намерили! АкваЕМ ще поеме цялата работа, от разработването на дизайнерския проект до последните щрихи. При нас ще се отървете от рутината, а ремонтите няма да се превърнат в дългосрочно строителство. Винаги спазваме сроковете и даваме гаранции до 5 години.

“АкваЕМ” предоставя пълен набор от услуги за обновяване на апартаменти в град София и в Софийска област. Извършваме ремонтни дейности с всякаква сложност в нови сгради и стари жилища. Работейки с нашата компания, вие спестявате: ние предоставяме 15% отстъпка за строителни материали.

Множество клиенти са убедени, че не е необходимо да се харчат прекомерни суми за висококачествен ремонт на апартаменти. Ние помагаме за оптимизиране на разходите на клиента чрез координираната работа на екипа (процесът не се забавя) и доставката на материали с оптимално съотношение цена, производителност и естетика.

В нашата работа ние се ръководим ясно от проекта и сметката. Нашите специалисти са готови да се заемат с разработването на проекта: всеки стил по ваш избор! Що се отнася до оценката, можете да бъдете спокойни: няма да излезем извън границите. Вашите разходи няма да се увеличат по време на процеса на обновяване.

Поръчайте ремонт на апартамент, от който ще останете доволни!

  • Използваме съвременни инструменти и технологии с нисък шум: съседите няма да дойдат да решат нещата.
  • Ремонтът във вашето жилищно пространство ще се извърши от отделен екип под командването на бригадира. Екипът разполага със специализирани майстори за всички видове работа.
  • Закъсненията и престоите в процеса са изключени. Ние стриктно се придържаме към графика.
  • Извършваме основни и козметични ремонти на апартаменти. Ще можем да обновим цялото жилищно пространство или само една стая (кухня, спалня, баня и т.н.).
  • В края на работния ден премахваме строителните отпадъци и извършваме почистване с професионална прахосмукачка.
  • Ние контролираме качеството и изключваме дефекти. Криви фуги, неравни стени и пукнатини в боята – всичко това не е за нас. Дори ако внезапно се случи нещо, ние ще го поправим в гаранция.

Нашата специализация и подход към работата

Ремонт на апартаменти в икономичен, стандартен и премиум сегмент е специализацията на нашата компания. Готови сме да въведем в експлоатация обект в нова сграда или апартамент от стар жилищен фонд в София и Софийска област. Във всеки случай ще предоставим резултата, който клиентът първоначално очаква.

За да направим очакванията на нашите клиенти съвпадащи с реалността, ние определено създаваме дизайнерски проект, обсъждаме и договаряме нюансите с клиента. Работим не само с физически, но и с юридически лица. Сътрудничеството с нас е надеждно – съставяме и подписваме официален договор, посочващ условията, цените (подробна прогноза е приложена), правата и задълженията на страните.

Важно е, че няма да ви бъдат наложени допълнителни услуги! Можете да планирате разходи предварително и да плащате поетапно, след като завършите следващия обем работа.

Ремонт на апартаменти до ключ в София и Софийска област

Услугите за ремонт на апартаменти до ключ от АкваЕМ са компетентен подход към всеки етап от работата. Извършваме както евтини ремонти, така и VIP. Спазваме сроковете съгласно договора. Цялостен ремонт на апартамент се извършва, ако се налага цялостно обновяване на жилищното пространство, например, трябва да направите електричество, водопровод, окабеляване и т.н. Ние също сме готови да организираме зонирането на стаите, да разрушим или поставим прегради, да инсталираме подово отопление и др. Ако всички инженерни “пълнежи” на апартамента са в ред, можете да направите някои козметични ремонти. Нашите работници ще ремонтират подовете, ще гипсират, боядисват стените или ще залепят тапети, ще подредят таваните – и ще създадат уютен интериор за комфортен престой.

Цялостният ремонт значително и за по -добро ще промени облика на вашия апартамент. Свържете се с нас, ако искате да подобрите комфорта на вашия дом или бързо да подготвите жилищното си пространство за продажба или отдаване под наем. Нашите дизайнери са готови да предложат някои интересни идеи, като се фокусират върху вашите желания, нужди, вкусове, пол и възрастов състав на семейството и начина на живот на домакинството.

Готови сме да вземем предвид всички нюанси! Например, ние ще направим ремонт, така че любимият ви цвят да доминира в интериора или да играе определен стил или тема. За да накарате абсолютно всички жители, дори домашни любимци, да се чувстват комфортно! За да направим това, ще подберем подходящите материали, които няма да се поддадат на вандалските ефекти на ноктите и лапите.

Имате ли нужда от ремонт на апартамент „скромен и с вкус“? Това е за нас! Искате уникален, интериор? Това също е за нас! 10 години опит ни позволява да отговорим и на най -взискателните изисквания на клиентите.

Директория за статии Blogomania.org
Add a comment