Пъзел с имена – оригинален подарък за любимия

Да бъдеш оригинален и креативен в спретването на поредната изненада за любим човек просто ей така, за да му покажеш, че именно той значи нещо за теб, нещо много повече, отколкото навярно някога си е представял, представлява миг, за който си струва всичко – всяко усилие, всяка капка пот и стотинка.

В желанието си да осъществим тази задача, често прибързваме в решенията си – понякога залагаме на доста чудновати, дори крайно неподходящи за съответния повод подаръци, които така ли иначе си остават в значителна част от случаите неразбрани.

Изборът на материалното пред „всички истинско“, такова, на което не бихме могли да сложим етикет с цена, е меко казано повърхностен. Е, не че няма да срещнете одобрението на получателя му, но една добре замислена изненада, в която сте вложили частица от себе си, не би могла да бъде заменена от нищо материално.

Да покажеш, че обичаш, че се интересуваш от някого, че те е грижа за всичко, което го спохожда е безценен подарък. Малкият жест, благата дума биват все неща, за които си струва да живееш. В този смисъл, какво по-хубаво от това да покажем отново онази красива своя черта от характера си посредством подготвянето на неочакван подарък за половинката ни, бидейки сродната ни душа?

Гравирайте нежно послание или инициалите на най-важния човек в живота си

Ръчноизработените подаръци винаги са били повече от прекрасен начин, посредством който не само ще зарадваме половинката си дотолкова, че да го накараме да лети от щастие, показвайки му колко е съществена ролята му в живота ни, но и ще му покажем, че го ценим, уважаваме и обичаме независимо от всичко.

Покажете, че сивото ежедневие, непрекъснатите проблеми, които сякаш се редят на опашка, и множеството служебни ангажименти не са отнели и частица от слънчевото ви настроение и  силна обич. Подарете усмивка на най-любимите си същества като ги зарадвате със специален пъзел с послание, изработен специално за тях!

Други варианти за подарък?

Освен ръчно изработени пъзели, бихте могли да подарите на любимия човек и други подаръци, пак ръчно изработени. Такива са гоблените, които се отличават със своя характерен външен вид и брилиянтното си излъчване. Но не само това – себестойността им също е доста висока, а ако желаете да бъде изработено нещо конкретно, ще трябва да изчакате няколко месеца, което в някои ситуации е неприемливо.

Аз предпочитам личните подаръци. Изненадайте половинката си с нещо, което обича, което не очаква от вас. Не е задължително да е скъпо. Не е задължително да е нещо от магазин, да е луксозно, опаковано. Може да е красиво цвете, стих, картина, картичка, снимка, десерт, приятна разходка на спокойно място, купон или нещо друго.

Бъдете смели, креативни и ….любопитни. Питайте приятелите си, питайте близките си, познатите си, за да “предоставите” перфектната изненада. Какво чакате? Давайте смело 🙂

Статията е предоставена от webselo.com – ние предлагаме копирайтинг услуги, творческо писане и езикови преводи.

Директория за статии Blogomania.org
Add a comment