Продажба на апартамент във Варна – как да рекламирате имота си

Продажба на апартамент Дом и семейство

Искате да се възползвате от добрия пазар на имоти и да продадете своя апартамент в морската столица на страната на добра цена, без да се занимавате с брокери?

Има няколко стъпки, които трябва да предприемете, ако искате да намерите удобно и бързо адекватни купувачи, така че да реализирате наистина добра сделка, изгодна и за двете страни. Тази публикация ще ви информира кои са тези стъпки и как да ги изпълните, за да извършите успешна продажба на апартамент Варна.

Намерете най-добрия начин за реклама на вашия апартамент за продажба

Продажба на апартамент

Имате няколко опции за това – брокерска агенция, свободен сайт за обяви, социални мрежи и специални портали за продажби на имоти.

Недостатъкът на първият вариант е, че се обвързвате с брокери. В сайтовете за свободно рекламиране пък обявите не са тясно специализирани, а и търсенето не е особено улеснено. Недостатък е и фактът, че те са пълни с фалшиви обяви и вашата може да се „изгуби“ сред тях. В социалните мрежи пък ограничавате аудиторията си.

Най-добър е последният вариант – продажба на апартамент Варна чрез специален портал за продажба на имоти, който се държи от посредник в областта, събиращ обяви от цяла страна и предоставящ широк достъп до тях на всички, които се интересуват от купуване на имот.

Oikia.com е точно такова платформа. В нея удобно и лесно може да предоставите своята обява, която ще бъде представена по най-добрия начин и ще бъде бързо и лесно откриваема за потенциалните купувачи.

Препоръки при обявяване на продажба на апартамент във Варна

Задължителна стъпка тук е към обявата да приложите снимки. Много голям процент от сериозните купувачи дори не отварят обявите без снимки, а липсата на такива е белег за необвързващо отношение. Ангажирайте своите потенциални контрагенти с актуални и адекватни изображения. Добре е да поставите воден знак върху снимките, за да предотвратите злоупотребите от брокерски агенции.

Друга напълно неотменна стъпка е да дадете пълно, но кратко, точно и ясно описание на имота с всички най-важни характеристики, които интересуват потенциалните купувачи. Локация, чиста площ, етаж, изложение, отопление, брой и вид стаи (разпределение), цена, възможност за закупуване на паркомясто, обем на жилищната сграда и други подобни.

Акцентирайте върху предимствата на апартамента и ги отделете по подходящ начин, така че да грабват окото.

Представете конкретни условия по договора за продажба, които биха стояли в основата на търсенето на заинтересованите и укажете дали има възможност за преразглеждане на предложената цена.

Задължително оставете адекватен бърз контакт, който да бъде използван при наличието на интерес. В Oikia.com се предоставя възможност за директна връзка с автора на обявата.

Директория за статии Blogomania.org
Add a comment