Печатница в Костинброд

Печатница Бизнес и финанси
Печатница

Ако търсите създаването на брошури, папки, кутии, етикети, торби със специални послания, както и всякакви рекламни материали, то тогава сте на правилното място.

Представяме Ви фирмата Поликарт ООД

Сред най-предлаганите услуги са:

 • ролен печа
 • книговезка обработка
 • печат на формуляри
 • печат на етикети
 • картонени кутии със специфични надписи
 • фирмени документи
 • луксозни кутии
 • всякакви други

Официалната страница на компанията е www.polycart.info/bg, можете да я посетите и да разгледате богатата гама от услуги, които предлага.

Нека кажем няколко думи и за типографията, като комплекс от услуги.

Типографията (старогръцки typos – отпечатък и graphos – писане) е предприятие за печатарско производство, където в общия случай се извършва предпечатна подготовка (производство на печатни плочи, клишета, печати за щанцоване, фотографски форми), нанасяне на изображение върху носител (хартия, пластмаса, метал) – печат на тираж, както и следпечатна обработка на печатни продукти (зашиване, подвързване, ламиниране, щамповане, горещо щамповане, щанцоване, лепене и др.).

Печатниците могат да бъдат универсални или специализирани в определени методи на печат и видове печатни продукти. Целият цикъл на печатни работи на печатниците обикновено се разделя на три етапа: предпечат (предпечат), печат и следпечатна обработка.

И така, ако приемем, че ви трябват услуги, изброени по-горе, или търсите надежден партньор, то тогава вярваме, че тази статия ще Ви помогне.

Много често, производители на храни и предлагащи ги в хранителните магазини се доверяват на фирмата. Ако сте предприемач, който желае евтин печат на етикети, опаковки за храни, картонени кутии с печат и всякакви други, то отново можете да потърсите съдействие.

За да не губите време, можете да позвъните на телефон: +359 878 42 10 07

Имайте предвид следните важни неща, когато поръчвате печатарски услуги:

 • Трябва да направите поръчката си няколко дни по-рано, тъй като печатницата в Костиндброд е много натоварена по празниците, тъй като масово се поръчват календари за новата година, тефтери и други фирмени продукти.
 • Определете внимателно бройката, която ще Ви трябва, подсигурете си повече от необходимата, за да не закъсате в неподходящ момент.
 • Определете и цена за изпълнение, а от фирмата ще Ви предложат най-доброто решение.

Финални думи, касаещи избор на печатница в България.

Фирмата Поликарт е много добра, с добри отзиви и цени, които са много добри. В Костиндброд има няколко печатници, но Поликарт обслужва чудесно клиенти, както от София, така и от Варна, Пловдив и други части на страната.

Ако Ви трябват печатарски услуги, то тогава сте на правилното място.

Поликарт ООД

ул. Славянска 46 Костинброд 2230

София Област Офис Тел. Костинброд: 0721 66145

Директория за статии Blogomania.org
Add a comment