Оригинален кожен кейс за iPhone 6/6S. Звучи ли ви добре?

Ако все още не сте чували, Apple произвеждат оригинални кожени калъфи за вашия прекрасен iPhone 6/6S. Звучи ли ви добре? Нека проверим.

Поглеждаме iPhone 6. Изглежда прекрасно – изчистен, гладък, блестящ. И предишният ви смартфон беше такъв в началото, но след няколко месеца май не приличаше много на себе си. Спомняте ли си онези грозни драскотини от монетите в джоба ви? А чукнатото ъгълче, дето остана от падането от плота в бара? А ожулването от търкалянето по стълбите? Да, вярно, че дадохте доста пари и сменихте панела по някое време, но и вторият не издържа дълго време в добро състояние, нали?

Нищо, този ще го пазите. Този път ще успеете. Опа-а, изпуснахте ли го? Е, нормално е – корпусът му е метален и въпреки всичко е доста хлъзгав. Пък и, честно казано, усещането за хлад в ръката ви не е от най-приятните. Особено през зимата.

От друга страна калъфите не са ви слабост. Силиконовите и поликарбонатните са прекалено ярки за вашия стил. Алуминиевите са студени. Ония с камъчетата и картинките пък изобщо не ви допадат. Кожените изглеждат страхотно и са точно по вкуса ви – класика и стил, с които никъде няма да се изложите. Но трябва или постоянно да вадите телефона от тях, или имат капачета. А ежедневието ви е наистина забързано и постоянното отваряне-затваряне на капаци или пъхане-вадене от калъф ще ви изнервят много бързо. Остава… какво?

Как какво?! Разбира се, че предвидливите специалисти на Apple са се погрижили предварително за всеки проблем, който може да възникне при употребата на техните устройства. И са сътворили точно това, с което започнахме и което е единственото решение на вашата сложна задача – оригинален кожен калъф за iPhone 6S.

Apple iPhone Case - оригинален кожен кейс (естествена кожа) за iPhone 6S, iPhone 6 (тъмнокафяв)Оригиналният кожен кейс за iPhone 6S е направен от най-качествена естествена кожа. Знаете, че Apple не обичат да правят компромиси, така че можете да сте напълно сигурни в издържливостта, здравината и прекрасния вид на материала. Това обаче не пречи кожата да е максимално тънка, за да може калъфът да не уголемява и утежнява устройството ви. Самият кейс приляга изключително плътно по всички извивки на смартфона и запазва напълно оригиналната му форма. Нещо повече – на гърба му е гравирано заветното лого с отхапаната ябълка, така че да не изгубите нищо от удоволствието да притежавате един Apple. Напротив, насладата е още по-голяма заради луксозното усещане за мекота и топлота в ръката ви. Дотук е добре, на външен вид определено си струва.

От практична гледна точка този кожен кейс за iPhone 6S ще спечели още няколко точки. Първо – не се хлъзга. Второ – вътрешността му е тапицирана с меко покритие, което предпазва корпуса на телефона. Трето – снабден е с функцията Shock Absorbent, тоест поема част от удара при случайно падане. Портовете за зареждане и слушалки са напълно достъпни. Страничните бутони са покрити от кейса, но по такъв начин, че не пречи да ги използвате. Върху предната част на смартфона се подават ръбчетата на кейса, което защитава дисплея от надраскване, ако случайно го оставите по лице върху масата. Отворът за камерата е толкова прецизно изрязан, че можете да снимате дори със светкавица, без тя да оставя отблясъци по снимките. Броите ли колко станаха плюсовете? Остава още поне един: няма да се налага да се борите с капачета или да вадите телефона от калъфа, за да работите с него.

И така, да хвърлим последен поглед – дисплеят е на разположение, корпусът е красиво преоблечен, смартфонът е напълно защитен. Какво повече можете да пожелаете?! Освен може би доказан магазин, от който да купите истински оригинален кожен калъф за iPhone 6S с гаранция, а не някое менте. Е, препоръчваме ви онлайн магазин „Маровски” и ви оставяме да се наслаждавате.

Директория за статии Blogomania.org
Add a comment