Нова B2B онлайн платформа

Нова B2B онлайн платформа е на Ваше разположение от съвсем скоро време.

Става въпрос за бизнес директорията от типа B2B с адрес www.vips.bg

Представяме на Вашето внимание и няколко встъпителни думи за бизнес към бизнес или накратко казано B2B:

На първо място понятието е известно още като e-biz и представлява обмен на продукти, услуги, информация, предимно в Интернет пространството, между бизнеса, а не между клиенти и бизнеса или с други думи – ако Вие сте Фирма Х, то ние – като Фирма Y сме длъжни да подпомогнем Вашата дейност.

vips_logo_bgNEW2Редица проучвания показват, че B2B ориентираните компании имат почти 50 % ръст от тези, които са насочени изцяло към крайните клиенти.

Като второ, ще споменем, че B2B продажбите, за разлика от B2C – business to customers, са доста по-сложни и изискват специални умения, поведение, креативно мислене, огромни ресурси.

Важно е търговците, предлагащи услуги за бизнеса, да продават далеч по-сложни продукти. Важен параметър е и логиката на услугата. Важно е един потребител да разбере в детайли логиката. Този параметър включва качеството на услугата, специфичните дейности, обвързани с нея, работния процес и всички процедури, които се спазват.

В най-общия случай, B2B решенията трябва да спестят време, пари, човешки ресурс, като това по никакъв начин не повлиае на качеството, а дори обратното – трябва да го подобри.

Директория за статии Blogomania.org
Add a comment