Мини камерата в помощ на всеки

Съвременният живот ни поднася всякакви изненади и често се оказваме поставени пред обстоятелства, от които трябва да намерим алтернативен изход. Винаги, когато искате да промените ситуацията, в която се намирате е добре да си повтаряте мантрата, че действително има изход и от най-объркания казус. Понякога този изход може да се изразява в мини камера, с големината на монета от 1 лв. Тя може да бъде инсталирана в слънчеви очила, ключ за кола, карта за самоличност и какво ли още не.

За какво може да ви послужи подобна мини камера и как да я използвате във ваша полза?

Това е най-лесният начин да изобличите ваши служители, за които имате подозрения, че злоупотребяват с вашето доверие. Никога не можете да бъдете напълно сигурни в лоялността на вашия екип, особено ако служителите са нови или не ги познавате достатъчно добре. Въпреки, че в обектите в които се работи, обикновено има скрити камери, благодарение на най-малката камера можете да получите пълна информация за това какво се върши в офиса, склада, магазина, казиното или бара, които ръководите. Колкото и сигурни да се чувствате във вашия персонал, в случай на липси, инциденти или подозрения, винаги можете да забравите за догадките и съмненията и да потърсите сигурни и безспорни доказателства, за това какво се случва във ваше отсъствие. Това може да стане въз основа на записи от мини камера, скрита в писалка, огледало, датчик за пожар, дори в копче от сако на ваш служител. Камерите имат достатъчно функции, благодарение на които могат да снимат в затъмнено пространство с висока резолюция, някои модели са водо и влагоустойчиви и записват звук.

Благодарение на съвременните методи на контрол и защита от злоупотреби и престъпления, вие можете най-после да си отдъхнете и за съвсем разумна цена да имате още една застраховка срещу щети, злоупотреби и кражби на работното място, а и в дома ви.

Скрита камера цена варира от 15-18 лв за най-обикновена, до 100-150 лв. за компактна камера с С DVR устройство. Ето тази ще ви свърши отлична работа: http://www.spy-secrets.com/bg/nachalo/moduli-za-vgrazhdan%D0%B5/mini-dvr-modul-malak-s-kam%D0%B5ra-hd-1280×720-slot-micro-sd-modvr006spysec.html

Камерите работят с изключително тънки полимерни батерии.

Цена полимерни батерии варира от 6 до 16 лв.

Не забравяйте, ако искате да промените или контролирате по-добре дейността в офиса, магазина или склада си, можете да го направите с помощта на съвременните технически средства. Това няма да ви струва нито много пари, нито особено големи усилия, но ползите са гарантирани.

Директория за статии Blogomania.org
Add a comment