Mind rooms вече и в София

София за пореден път доказа себе си като модерен град, превръщайки се в едно от местата по света, където mind rooms вече е част от градския дух. Това подреди София в един списък с градове като Лос Анджелис, Сидни и Барселона.

Удоволствието наречено mind rooms непременно трябва да бъде изживяно, защото това е нещо, което след посещение се помни за дълго. Всичко е съвсем просто. Първото, което трябва да направите е да си изберете конкретен mind room в София, защото ако доскоро столицата изобщо я нямаше на световната карта, то сега тя вече дори предлага разнообразие от възможности.

След като сте си избрали конкретното място, посетете интернет страницата и вижте телефоните за контакти. Преди да се обадите обаче, помислете с кого ще играете.

Може да вземете още един човек, или двама или трима, но не бива да сте повече от шест, защото на много места това не е позволено. След като сте набелязали мястото и сте си сформирали малък екип, следващата стъпка е да се обадите за да си резервирате час.

Междувременно, трябва да сте в крак и с това в каква стая ще влезете. Обикновено опциите са няколко, като във всяка стая се разрешава различна загадка. Единствено от вас зависи дали ще изберете една или друга. В съответния ден отидете малко по-рано. Ще ви посрещне любезен персонал, който се състои предимно от млади и весели хора. Те ще ви разкажат на кратко какво да очаквате и какво ще се случи когато влезете в стаята.

След като влезете в стаята ще ви затворят вътре заедно с избрания от вас екип и вие ще имат на разположение 60 изпълнени с вълнение, усилено мислене и гадаене минути, в които трябва някак да разрешите загадката и да стигнете до ключа.

Самата игра ще ви накара да забравите за досадното и сиво ежедневие и е един повече от страхотен начин да прекарате един вълнуващ ден с вашите приятели, особено ако навън е студено, сиво и дъждовно. Самата реалност в новите mind rooms в София ще ви откъсне от грижите и проблемите и поне за малко ще се почувствате като участници в приключенски филм.

Ако не се справите не се ядосвайте. Винаги има възможност да се опитате повторно да разрешите загадката, а това, че не сте се справили първия път, ще ви амбицира още повече след това. Ако пък се случи така, че да разрешите пъзела, значи вие и вашите съотборници знаете как да работите в екип. Това обаче е само началото. Защото във всички mind rooms в София ви очаква не една, а няколко стаи със загадка, които трябва да бъдат разрешени.

Често чувам хора да хазват: “Това е за младежи, това не е за мен…” Нима за забавлението има възраст? Ако и вие сте с подобно мислене, тогава е редно да знаете, че голяма част от участниците в тези игри са всъщност именно фирмени и корпоративни служители, чиито мениджъри използват стаите mind rooms в София като един страхотен терен за провеждане на поредния тим билдинг с екипа.

Директория за статии Blogomania.org
Add a comment