Максималната тръпка от Игри с коли

Електронните игри не са новост. В действителност те са били на сцената в продължение на години, и през цялото време са били  най-популярните. Например популярността на игрите с мотори може да се обясни по следният начин. По принцип, шофирането в реалния свят е дейност, която е вълнуваща, при условие, че не сте притиснати в градския трафик. Игрите започват чрез имитиране на основното вълнение от дейността, но повишена с десетки пъти.

За разлика от скучното шофиране, което можете да правите всеки ден, игрите с коли  често се фокусират върху високата състезателна скорост. При надпреварата с  други коли е гарантирано, че ще получите голяма доза адреналин. Това е даденост. След това програмистът или дизайнерът на играта доработват нещата с един сценарий, който не е обичен. Age of Speed е добър пример, защото това е  футуристичен Sci-Fi свят. 3D Rally Racing е още една страхотна игра, която печали именно от тези състезания, които се провеждат на необичайни места като пустинята или гората.
Ако само състезанието не е достатъчно за вас, може би бихте предпочели игри, които са с филмов сценарии, с опасно преследване от престъпници в друго превозно средство. Има една игра, наречена Triple X Mission, терористи за заложили бомби, вие сте длъжен както да се преборите с тях и да ги унищожите,  така и да се движите възможно най-бързо, за да обезвредтите бомбите, които ако експоладират ще убият всички, а вие не трябва да го допускате.

Но ако това е твърде изнурително тогава какво ще кажете за игри, които подобряват вашето управление на  превозното средство и тестват способността ви да паркирате автомобила, тъй като това е задължителна част? Шофьорския изпит е игра като тази. Този род игри дори могат да ви помогнат да се научите да шофирате, разбира се ако вземате уроци по кормуване. Има също така една игра, наречена Parking Lot, която наистина ще ви научи да управлявате автомобил. Тя е повече за паркиране на автомобили, без да има инциденти, и не отнема твърде много време за това.
Друга добра игра Traffic Director, в която можете да бъдете пътен полицай. Трябва да контролирате магистралите, когато трафика е много голям и скоростта с която се кара също и това не е лесна задача, вие трябва да направите така, че да се избегне причиняването на катастрофи.

Понякога може да се отегчите ако играете обикновенна игра с коли. Едно от решенията е да се намерят игри с други превозни средства. Те могат да бъдат луди камиони или куадро велосипеди/мотоциклети и мини-мото мотоциклети и велосипеди. 4 Wheel Fury 2 е игра със състезания точно с тези видове мини-мото мотоциклети.
А другата страхотна игра с друг вид автомобил е Monster Truck Daredevil. Има  много и големи каскади, свързани с огромни страшни камиони намиращи се на пистата.
Ако искате да играете някои от тези игри с автомобили само трябва да посетите bggdb.com. Всички те са безплатни онлайн игри и ще имате голям избор.

Директория за статии Blogomania.org
Add a comment