Любимият ни Спондж Боб

Sponge Нека поиграем една игра! Лесничка е. Ще се опитам да Ви обясня нещо, а Вие пък ще трябва да го отгатнете правилно? Добре, как е името на онзи малък жълт герой във формата на квадрат, с голям нос, гащи и забавен смях? Успяхте ли вече да го разпознаете? Да, точно така, това е Спондж Боб квадратни гащи.
Спондж Боб бе създаден успешно в края на 20-ти век от Стефан Хиленбърг като резултат на дълъг работен процес. От тогава и с голямата подкрепа на Студио за анимация Никелодион и международната верига МТВ тази възхитителна анимирана рисунка се е превърнала в идол, в култура. Всяка от сериите в порядъка на около 20 и няколко минути открива пред нас прекрасния свят на Бикини Ботъм и странната реалност, в която Спондж Боб и приятелите му съществуват. Катеричката каратист Санди Чиикс, розовата мудна морска звезда Патрик, навъсената и високомерна сепия Скуидурд, обичащият шума на парите собственик на „Хрупкавия Рак” г-н Рак и завистливият зелен Планктон са най-близките приятели на Спондж Боб. Техните взаимоотношения са повече от весела продукция за деца с цветни сцени и пискливи гласове. Това е нашият истински свят и живот в умален вид. Спондж Боб се опитва да ни научи отново как да ценим високо близките си, как да не пропускаме златните възможности на живота, как да се справяме с трудните мигове, как да не се възгордяваме прекалено и просто как да останем позитивно настроени и с широка усмивка върху лицата ни. Ето защо той се е превърнал в субкултура на новото време, любим герой.
В наши дни Спондж Боб е буквално навсякъде – от ключодържатели до възглавници. Не е успял и да убегне от вниманието на програмистите на компютърни игри. Спондж Боб е начин на разпускане и забава в един иначе отегчителен ден. Така, че залавяйте се за мишката – той е на няколко клика разстояние от Вас!

Посетете също … Ключодържател Спондж Боб Квадратни гащи

Директория за статии Blogomania.org
Add a comment