Квартири в Благоевград – оферти за 2013 година

December 29, 2012 | Автор: | Публикувано в Бизнес и финанси, Блогове

Благоевград е един от най-бързо развиващите се градове в България и лидер в Югозападна България. Няма българин, който да не знае, че двата университета правят града привлекателен. Много чужденци също посещават Югозападна България. Студенти от Корея, САЩ, Япония, Мексико, Австрия, Сърбия и Македония са сред най-новите, присъединили се към академичната общност, съгласили се да живеят в Благоевград.
blagoevgrad_eu_bgn_2012
Сайт номер 1 за квартири в Благоевград – VisitBlagoevgrad.com

Ако желаете да научите най-актуалната информация относно: Таксита, Хотели, Заведения, Клубове, Вили, детски центрове, центрове за забавления, клубове за спортни танци, информация за спортните клубове в Благоевград и други, то посетете проект Визит Благоевград, част от медийната група на Благоевград Пропъртис

В Благоевград ще можеде та се нарадвате на редица забележителности и туристически атракции. Комплекс Вароша, старият град, се намира близо до центъра на Благоевград. Всички сгради са издържани в традиционен български стил. В няколкото магазинчета и работилници различни майстори демонстрират своите умения. Вароша е също дом и на художници и артисти. Ежемесечно се представят нови творби на едни от най-изтънчените художници на България.

Ако искате да научите повече за Благоевград, можете да следите и актуалната информация от информационна агенция Благоевград ЕУ

За финал представяме и населението на Благоевград
В Благоевград по последни данни живеят общо 77 441 жители, като в това число не са включени студентите. Включвайки и тях, жителите достигат 100 000.