Какви цветя за 8 март да подарим на жените до нас?

Ако има празник, на който жените получават най-много цветя, то той със сигурност е 8 март. На този ден, посветен специално на дамите, е традиция да подаряваме цветя на майки и баби, съпруги и приятелки, сестри и дъщери, учителки и колежки.

Легендата разказва, че още първият мъж Адам започнал да подарява цветя на Ева, за да намали тъгата ѝ, че на земята ги няма красивите райски градини. Не знаем обаче дали и е подарил цветя за 8 март, но със сигурност в наши дни е препоръчително да зарадваме любимите си жени с букет за този празник.

Вероятно Адам е постигнал целта си, а и днес цветята радват всяка жена и са сред най-предпочитаните подаръци. Цветя за осми март са една малка доза щастие, която предизвиква радостна усмивка и вълнение.

Но разнообразието е огромно и всяко цвете е прекрасно само по себе си, което понякога ни затруднява с избора на букет цветя за 8 март. Особено ако пазарувате цветя за празника на едро, можете да се загубите в омаята на хилядите цветове и аромати.

Цветя за мама

За майката трябва да изберете цветя, с които най-силно да подчертаете своята огромна признателност и обич.

Рози

За жената, която ви е дала живот, е подходящ букет от розови рози. Не по-малко ефектно ще изглеждат в красива кутия или в кошница заедно с лилиуми.

Лалета

С пролетен букет от разноцветни лалета ще подарите свежест и настроение, като все по-актуален вариант са и лалета в кутия.

Цвете в саксия

За майка и баба много подходящо за подарък е стайното цвете, което ще създаде уют и комфорт. Може да изберете орхидея, бугенвилия, антуриум фиорино или друго от подходящите цветя в саксия за 8 март, което ще бъде отглеждано с любов.

За съпругата и любимата жена

След майката, съпругата и любимата жена до вас са тези, към които трябва да подходите с особено внимание, когато избирате цветя за празника.

Червени рози

Може да е само една прекрасна роза или букет, но това е класически начин да изразите любовта си. Букетът става още по-ефектен в комбинация с градински фини цветя.

Рози, ванда и еустома

Кошница с цветя за 8 март, в която са красиво аранжирани розови рози, ванда и еустома,  би помогнала да изразите топлите си чувства.

Лилиум и рози

Използвайки услугата за доставка на цветя за 8 март, може да изненадате приятно любимата жена и с букет от лилиум и рози, към който да добавите картичка.

Цветна изненада за дъщеря, сестра и приятелка

За други специални жени в живота ви като обична дъщеря, любима сестра и близка приятелка не е нужен непременно огромен и скъп букет. Може да откриете бюджетни варианти цветя за 8 март, аранжирани в прекрасни букети, кошници и кутии или да изберете от многото саксийни цветя за 8 март.

Цветя в кутия/кошница

Аранжировката в кошницата включва различни цветя с нежни нюанси, които ще бъдат мил жест на внимание. Може да бъдат комбинирани и с бонбони или вино.

Лилиум, хризантема и гербери

Комбинирани в розово-лилава гама, излъчват увереност и нежност.

Интересувайки се от цветя за 8 март цени, ще откриете в онлайн магазин за цветя „Жардин” разнообразни и стилно аранжирани цветя на изгодни цени, за да направите щастливи специалните за вас дами.

Директория за статии Blogomania.org
Add a comment