Как да привлечете повече клиенти във вашият спа център в началото на учебната година

back-to-school-e1373638734525Училищният сезон е отново тук и заетите родители и ученици може да не разполагат с време, за да резервират час за обичайните си спа процедури. Собственикът на спа център, който улеснява запазването на часове за тази група клиенти, ще бъде зает през есенните месеци. Затова е важно да се разработят няколко специални оферти и дори да се помисли за промяна на работното време, с цел удобството на тази група от клиенти.

Ето няколко идеи, предоставени от Спа и Релакс Център Блясък (www.sparelaxzone.com), за привличане на повече клиенти в началото на учебният сезон.

Създайте пакет „Обратно на училище”
Дайте на забързаните майки и бащи да релаксират и да се възстановят с началото на училищният сезон. Създайте микс от релаксиращи процедури, всеки с продължителност от 30 минути до час, така че родителите да могат да се насладят на кратка почивка във вашият спа център, далеч от стреса. Много родители търсят някакъв вид облекчение от стреса през натовареното време и един пакет от процедури на атрактивна цена би могло да бъде точно това, от което имат нужда в момента.

Направете отстъпки в седмицата за почване на училище
Разберете кога започва учебната година в квартала и предложете специални отстъпки от определени услуги или пакети за цялата седмица. Това може да отдели вашият спа център от конкуренцията и да даде на заетите родители и ученици извинение, за да дойдат при вас. Отстъпката от цените на някои услуги може да е достатъчно, за да подтикне повече клиенти да ви посетят.

Популяризирайте позите от естествените начини за намаляване на стреса
Знаем, че началото на учебната година е сред най- стресиращите периоди, затова бъдете там, за да помогнете на родителите и учениците да се насладят на няколко момента на облекчаване на стреса. Показвайки на целевият ви пазар, че знаете през какво минават и имате решение на проблема, ще насърчите повече клиенти да посетят вашият спа център за това така мечтано анти-стрес преживяване.

Насърчете клиентите да си направят „Тайм аут” масаж
Масажите са сред най-ефективните анти-стрес процедури и е страхотна услуга, която да промотирате по време на началото на учебната година. Насърчете родителите и учениците да дойдат във вашият спа център за един „Тайм аут” масаж, който ще им помогне да намалят стреса и умората и ще им даде повече енергия.

Всяка седмица пускайте голяма отстъпка на една единствена услуга
Освежете малко бизнеса през този натоварен месец, като предложите изключително атрактивна оферта за единична услуга, всяка седмица. Това е един чудесен начин да привлечете нови клиенти и да насърчите съществуващите да ви обърнат внимание и да дойдат отново. Вашият спа център може да бъде „бягство” за много родители и ученици през сезона, а голямата отстъпка ще ги накара да си запазят час по- скоро.

Директория за статии Blogomania.org
Add a comment