Как да ползвате социалните сайтове за да промотирате вашият Спа Център

spaОнлайн рекламирането на вашият спа център вече включва повече от създаването на сайт и редовното обновяване на блога ви. Социалните мрежови инструменти, включително Twitter и Facebook може да ви помогнат да постигнете по-силно онлайн присъствие и да комуникират директно с текущите и бъдещи клиенти. Можете да генерирате незабавен интерес към спа промоции, да изградите общност от лоялни клиенти, или да обявите специално събитие или оферта с няколко кликвания.

Има няколко начина спа собствениците да използват социалните сайтове, за да рекламират марките си онлайн. Ето някои съвети за използването на социалните медии за рекламиране на вашия спа център:

  1. Присъединете се към Twitter. Той се превръща в един от най-ефективните онлайн маркетингови инструменти за малкия бизнес и чудесен начин да увеличите последователите на вашият спа център. Twitter ви дава възможност да споделяте линкове и да правите изявления, без да изглежда като спам – докато го ползвате коректно, разбира се. Създайте Twitter профил и започнете да търсите настоящи и бъдещи клиенти, които да ви последват, като така вашият спа център ще бъде по лесно достъпен в интернет.
  2. Създайте и поддържайте активен Facebook профил. Facebook се е разраснал скокообразно от създаването му, но той е повече от просто една платформа за представяне на вашия онлайн профил. Високо интерактивен елемент на Facebook ви позволява да си взаимодействат директно с настоящите и бъдещите си клиенти по същия начин, както и Twitter. Можете дори да свържете своя Twitter профил към Facebook профила ви, за да ги поддържате актуални с една стъпка.
  3. Оставяйте коментари в блогове. Взаимодействието с вашия целеви пазар, чрез блог коментари, е чудесен начин да се достигне до местната общност и да се информирате за това което интересува клиентите. Използвайте инструментът Google Blog search, за да разберете кои са блоговете за спа процедури във вашата област, съвети за красота и друга спа информация. Това е вашият шанс да се присъедини към онлайн бърборене и да утвърдите присъствието си. Ако вашият спа център има свой блог, чудесно! Ако няма, уверете се че ползвате URL на сайта ви като линк, когато публикувате коментари.
  4. Рекламирайте собствените си блог публикации. Използвайте инструменти като StumbleUpon и Digg.com за рекламиране на най-новите публикации в блога. Тези социални инструменти ще ви помогнат да изпратите вашите връзки навън в блогосферата, което прави по-лесно за хората да изберат връзките ви и да линкнат към вашето съдържание.
  5. Пишете публикации като гост блогър професионалисти в индустрията. Пишете статии или да предоставяйте съвети за спа процедури и тенденции към местните блогъри като сътрудник гост за онлайн спа директории. Това е един лесен начин да изградите своята марка и да генерирате някакъв интерес към вашия спа център.

Когато рекламирате вашият спа център онлайн, трябва да се съсредоточите върху създаването на силно, професионално онлайн присъствие. Социалните медийни инструменти наистина са всичко за хората, така че е важно да използвате инструменти като Twitter и Facebook, без да спамите вашите последователи и фенове. Осигурете стойност за вашите фенове и последователи, така че те да продължат да посещават вашият спа център и да останат заинтересувани от темите които публикувате.

За пример като добре рекламирана марка мога да дам Спа и Релакс Център Блясък: http://sparelaxzone.com/

Директория за статии Blogomania.org
Add a comment