Индивидуален дневен хороскоп

Хороскопи са базирани на стари книги, на мъдрост, която идва от вековете и има много дълбоки корени в хилядолетния опит на китайската цивилизация. Астрология е много прецизна в даването на отговор за бъдещето на всяка ситуация, като е показала своята способност да предсказва с изключителна точност и яснота. Искате ли да знаете какви са вашите уникални възможности, изненади и шансове за деня?

Получете своя дневен хороскоп изготвен само и единственно за вас според датата ви на раждане. Проверете в кои области на живота ще постигнете най-големи успехи, какво може да очаквате и какво се опитва да ви каже съдбата.Разглеждат се следните области – взаимоотношения, кариера и бизнес, финанси, интереси, здраве, личен живот. Освен това се прави анализ на най-важните астрологични аспекти през месеца на планетите Марс, Сатурн и Юпитер, спрямо планетите в астрологичната ви карта. Дневният хороскоп е строго индивидуален.

Още през древността хората са се опитвали да разберат какво ги очаква в бъдеще, според разположението на звездите. Следствие на прекараното време под нощното небе, те са открили, че съществува зависимост между звездите и тяхната конфигурация и събитията в тяхното ежедневие.

Разположението на планетите в зодиакалните знаци се променя постоянно, от което се променя и нашият  хороскоп. Всеки един ден ни поднася ново предизвикателство. Дневният хороскоп предоставя информация как да се справите със задачите си през деня.

Днес ние познаваме зодиака,  който се дели на дванадесет сектора. Той символизира пътя на живота и всеки сектор има еднаква големина – тридесет градуса. Отброяването на тези групи започва с пролетното равноденствие и завършва с него. Това са дванадесетте зодии.

Дневния хороскоп разглежда благоприятни и неблагоприятни периоди , базиран на индивидуална небесна карта за всяка една зодия, в зависимост от разположението на планетите в зодиакалните съзвездия за текущия период.

Тълкуванията в него се определят от това как транзитните планети са разположени спрямо домовете и планетите в личния ви хороскоп.

Разглеждат се позициите на следните планети за деня спрямо рожденния хороскоп:

Слънцето – обща характеристика, (+) и (-) качества
Луната – емоции, особености на характера, скрита същност
Меркурий – общуване, интереси, разбирателство
Венера – чувства, любов, взаимоотношения, препоръки
Марс – активност, действия, страст
Бъдете подготвени за всички ситуации, заложени от провидението на пътя ви.

Директория за статии Blogomania.org
Add a comment