Идеи за създаване на оригинален декор за спалня

Друго

Ето няколко идеи да създадете убедителен декор в един от основните, класически стилове.

Викторианска спалня

Ако имате достатъчно късмет да притежавате викториански дом и спалнята ви също е в такъв стил, значи сте големи щастливци. Дори ако домът ви е ново строителство, може да има шикозни елементи във викториански стил, които можете да внедрите като щори или по-богато украсени корнизи за добавяне на нотки от традиционния стил. Не е необходимо да правите сериозни проучвания и да се стараете да представите този стил убедително. Не винаги трябва да се придържате строго към стила на вашия дом при препроектиране. Просто няколко щрихи за артистичност са напълно достатъчни.

Златна спалня

Има ли нещо по-разкошно от златен интериор в спалнята? Златната спалня не значи, че трябва да използвате с всички средства позлатата във всичко. Просто докосване на злато тук и там веднага ще превърне една обикновена стая в прекрасна спалня. Това може да се постигне благодарение на златни акценти, които привличат окото и биха работили добре с много други цветове по таваните, стените и подовете.

Неутрална спалня

Ако не сте почитател на твърде много цвят в дома или просто искате спалното ви пространство да остане вашето спокойно убежище от градската суматоха, неутралните цветови идеи за спалня са именно за вас. Комбинацията от меки сиви, бежови и бели тонове са класически за интериора на спалнята и когато са в правилното съотношение, те ще изглеждат всичко друго, но не и скучно.

Спалня с цветя

Очарователни и безпроблемно романтични, флоралните спални са винаги на мода. Често, разглеждани като пролетен или летен стил, те са еднакво стилни и през по-хладните месеци, като зимните флорали стават все по-популярни. Чудесен начин за стилизиране на целогодишна флорална спалня е да изберете спални комплекти, покривало за легло, одеяло, възглавнички, завеси и килим в цветова палитра, която работи през всички сезони. След това запазете аксесоарите леки и ярки за лятото и добавете по-богати тонове през зимата, което лесно може да направите, като смените спалното бельо и сезонната декорация.

Бохемска спалня

Бохемският стил в интериора на спалнята е един от най-универсалните и може да  подходите като създадете спокойна атмосфера, комбинирайки елементи от различни десетилетия и стилове, за да създадете свой собствен еклектичен външен вид. Каквото и да добавите към вашата бохемска спалня, просто се уверете, че е забавно и неформално.

Източник:https://spalno-belyo.com/

Директория за статии Blogomania.org
Add a comment