Фабрично отключване на смартфони

Какво трябва да знаете за удобното фабрично отключване на смартфони?

Както знаят много от вас, мобилните оператори днес все по-често започват да кодират апаратите си, като това започва да набира голяма популярност и в България. Към днешната дата статистката обаче сочи, че фабрично заключване на смартфони се извършва най-често в страните от Западна Европа и САЩ. Там това се прави с цел да се предотврати продаването на апаратите, защото много често те са подарък, ако даден клиент реши да сключи договор с мобилен оператор.

Много фирми днес ви предоставят услугата като отключване на смартфони, като така да можете спокойно да използвате мобилните си джаджи и със SIM карти на друг оператор. В България това все още не е законово установено, тоест дали е правилно или не, докато в САЩ от миналата година разкодирането на апаратите е забранено. Това обаче разбира се не означава, че в тази държава все още не се прави тази услуга, но това е друга тема.

И така, ако и вие имате нужда от фабрично отключване на смартфони, тогава винаги можете да се обърнете към easyunlock.eu. Услугата е достъпна буквално с един клик на мишката, а и всичко става дистанционно, тоест вие ще трябва само да си кажете IMEI номера на телефона.

Директория за статии Blogomania.org
Add a comment