Детски забавен сайт Хлапе НЕТ

April 27, 2014 | Автор: | Публикувано в Развлечения

Имаме удоволствието да Ви представим изцяло обновения сайт както за малки, така и за големи хлапета и хлапетийки – www.Hlape.net
Detski zabaven sait hlape net

Сайтът има една основна цел, а именно да подпомага родителите и техните деца, да насърчава родителите да четат приказки, да общуват с децата, да забавлява както децата, така и родителите, че дори и техните баби и дядовци.

Ето и няколко думи за проект Хлапе НЕТ:
Проектът стартира преди шест години, когато бе регистриран и самия домейн. Тогава бе направен интерактивен сайт, в който бяха добавени много гатанки, картинки за оцветяване, флаш игри и много други забавни ресурси. Бе създаден и дускусионен форум, в който се разменяха всякакви щуротии, идеи, предложения. Днес форумът вече е спрян, но за сметка на това сайтът работи на пълни обороти. Считаме, че със социалните мрежи и с опцията за обратна връзка, форум на този етап не ни е необходим. Считаме също, че форумът е остаряла форма за общуване. Хлапе НЕТ предлага интелигентна система за управление на съдържание, в която всеки може да вземе участие.
Какво е необходимо за да участвате с Ваша новина, събитие, снимки, гатанки и други? Достатъчно е да ни пишете на info@hlape.net и наш редактор ще разгледа и публикува информацията.

По този начин ще можете да участвате в нещо наистина голямо, което да подпомогне бъдещото развитие на децата в цяла България.

Математика – ако имате интересни задачки по математика, можете да ги споделяте с нас и така заедно да учим децата си на трудолюбие, отговорност и … смятане.

Очакваме и Вашето цялостно мнение за проекта, както и нови идеи и предложения.