Детски дрехи

Всяка майка и всяко дете могат да живеят по-щастливо, ако се грижим за тях. При нас ще намерите подходящите дрешки за всяко дете! Ние знаем колко е важно за едно дете не само да изглежда красиво, но и да се чувства удобно, именно за това сме подбрали стилни и практични  дрешки, които съвпадат не само с детския вкус, а и  с този на мама. Малките деца не обичат преобличането, това клатушкане и повдигане на ръцете и крачетата не им се нрави много, но въпреки това можете да измислите начини да направите обличането по-забавно и приятно за малкия човек. Както и на нас, така и на децата не им харесва да бъдат пипани с мокри или със студени ръце. Това,  което можете да направите за да минимизирате дискомфорта е, непосредствено преди да преоблечете детето, да измиете ръцете си с  гореща вода и добре да ги подсушите. Не използвайте резки движения, колкото и да бързате, преобличайте детето с бавни, плавни и мили движения.

Всяка майка иска нейното ненагледно съкровище да изглежда прекрасно. Винаги и навсякъде. Има деца, които от най-ранна възраст диктуват условията си на своите родители и издигат исканията си относно облеклото. Психолозите признават, че дрехата, безусловно, въздейства на личността на детето, тя не толкова формира вкуса му и определя маниера на неговото поведение, колкото го настройва на определена емоционална тоналност, определя душевното му състояние. Главното изискване към детските дрехи са тяхната екологичност и комфорт. Особено важно е това за бебешките дрешки. Нали малкото дете диша на 70% с кожата си. Затова е много важно всички негови дрехи да са изработени от естествени материали. Що се отнася до цвета, за бебетата са най-подходящи светлите, пастелни и спокойни цветове. Те се чувстват най-комфортно психически сред вещи в меки и нежни тонове.

Магазин Колини може да удовлетвори всяко желание ! С богатия избор от модели на достъпни цени, избора на подходящите дрешки се превръща в удоволствие!

Директория за статии Blogomania.org
Add a comment