Денонощна пътна помощ

Живеем в забързано ежедневие, в което всеки има своите ангажименти и отговорности. Благодарение на автомобилите можем да се придвижим от една точка до друга, без да губим часове, дни, а дори и седмици, както е било в миналото. И разбира се, все пак това е техника, а никой не гарантира безупречната работа на автомобилите. Винаги може да се случи нещо, което да доведе до повреда и да не може да продължите. Е, какво правите в такива случаи? Доверявате се на пътна помощ, която ви помага да излезете от неприятната ситуация. Най-важното, което трябва да направите, ако закъсате с превозното средство е да запазите самообладание и разбира се да се обадите на пътна помощ. В зависимост от вашето местоположение ще се изпрати най-близкият екип, който да вземе вас и превозното ви средство. Без значение с какво се движите  дали е лек автомобил, мотор, джип или ван, може да разчитате на нашите услуги.
Помощта, която оказваме не се състои само в репатриране на леки автомобили, бусове и други превозни средства. Ако се случи да спукате гума или горивото свърши и не може да продължите по пътя си, може да разчитате на нас. Често се случва да е необходимо подаване на ток, за да запали колата. Нашите услуги включва и това, така че винаги може да ни се доверите във всяко едно отношение. Организирайте спокойно пътуването си, а ако случайно изникне проблем по време, запазете самообладание. В зависимост от града, в който се намирате или в близост до него, ще изпратим съответния екип. Основните центрове в България са по-големите градове като София, Пловдив, Варна и Бургас. Към услугите ни е включено репатриране от един до друг по-голям град.
Една важна услуга, която повечето клиенти смятат, че не могат да използват от фирма за пътна помощ, е репатриране от автокъща до КАТ. Когато закупите нова кола, без значение дали ще бъде ново или втора употреба, тя трябва да премини регистрация в КАТ. Едва след това ще получите номера и ще бъде пусната в движение. Процедурата е лесна и не изисква почти нищо от ваша страна. Единственото, което трябва да направите е, да се обадите на наш представител. Посочете точен адрес, откъдето трябва да се натовари колата и какъв модел е тя. Колкото по-подробна информация получим за превозното средството, толкова по-лесно ще можем да изпълним и услугата от наша страна. За различните превозни средства – лек автомобил, джип или бус, цената е различна. Тя е напълно съобразена с възможностите на нашите клиенти.
Най-важното за нас е клиентът да остане доволен от нашите услуги и да не се тревожи. Знаем колко притеснени може да се почувствате, ако колата ви се развали насред пътя. Но автомобилите винаги може да се развалят, не е изключено и е напълно вероятно да се случи на всеки. Не мислете, че сте единствените, чиято кола се разваля. Дори това да се случи нашата фирма предлага професионални услуги, с които ще бъдете спокойни за транспортирането на превозното средство. Имаме богат опит и години работа зад гърба си. Всеки наш клиент е останал доволен от извършената работа и от бързината, с която стигаме до него, след като закъса.  Цената, на която репатрираме превозни средства е съобразена с размерите на автомобила и разстоянието, на което се намирате. Въпреки това цената е достъпна за всеки и отговаря изцяло на нашите услуги. Не се притеснявайте, когато закъсате на пътя, а ни се обадете.
Често се случва щета, която е прекъснала автомобила от движение да може да се отстрани на място. Затова винаги сме подготвени с инструменти. Ако все пак поправката не е възможна, ще вземем колата и ще е откараме до сервиз. Там ще получи пълна сервизна обслужване, диагностика и проблемът ще се отстрани. При посочване на адреса, ще доставим колата до мястото, на което желаете. На всеки се случва да изпадне в „проблемна“ ситуация. Вече знаете как да се справите с нея бързо и без много главоболия. А ако имате нужда и от други услуги, винаги може да се обърнете към нашата фирма за пътна помощ в София.
Директория за статии Blogomania.org
Add a comment