Дамските часовници Восток – здравина и красота в едно

YT57-2233165 (11)25Компанията Vostok  първоначално е произвеждала часовници, подходящи за военни и гмурци във своята фабрика в Татарстан, Русия. Те на практика нямат аналог по отношение на издръжливост на всякакви външни условия. По време на Втората световна война фабриката е произвеждала ръчни часовници и военно оборудване. След войната тя се премества в Москва и продължава да произвежда ръчни часовници Vostok. Днес компанията е лидер в Русия в производството на часовници. Тя е била официален доставчик на Министерството на отбраната на СССР (сега на Русия) и произвежда часовници за съветската армия. Освен впечатляващо здрави и стилни мъжки часовници компанията Vostok Europe  предлага и дамски модели. Те разполагат с всичко, което жените очакват от един модерен часовник.

Имат  прецизни кварцови механизми и след пълното си зареждане могат да издържат да работят в рамките на 6 месеца. За да паснат на вкусовете на дамите, часовниците от серията се предлагат с различни кожени каишки. Смяната на каишките е улеснена и не е необходимо да се използва специален уред за тази цел. Някои от моделите са с покритие на корпуса и с украса от камъни Swarovski. Тези елегантни часовници излъчват неповторима класа и лукс. С тях всяка дама би се почувствала по-специална. Един от часовниците, включени в серията е моделът Vostok YT57-2233165. Той има кинетичен механизъм – батерията му се захранва от движението на ръката. Механизмът му е S. Epson YT57 с 6 рубина. Елегантността на модела се допълва от факта, че циферблатът му е изработен от седеф. Корпусът му е от висококачествена стомана и е със златно покритие. Върху него са инкрустирани кристали Swarovski. Диаметърът на часовника е 40 мм, а дебелината му е 14.5 мм. Всички останали модели от серията Lady N1 Rocket са сходни на него, но се отличават по цвета на каишките и циферблатите. Стъклата им са минерални, подсилени и с антирефлексно покритие. Часовниците се предлагат с каишки от естествена кожа + 2 допълнителни.

Водоустойчивостта им е 5 бара – не се боят от намокряне по време на къпане. Добрата видимост на информацията е осигурена от фосфорициращите индекси и стрелки. С тези свои модели компанията Vostok Europe доказва, че руските традиции в производството на часовници могат да оживеят и днес и да впечатлят не само мъжете, но и жените. Часовниците са здрави и същевременно с изтънчени дизайни. През годините руската марка се е утвърдила на пазара на часовници, защото те навяват носталгия към едно отминало време в руската история и същевременно разполагат с модерни технологии. Можете да си закупите някой от продуктите от серията Lady N1 Rocket от сайта http://tiktakstore.eu.

Директория за статии Blogomania.org
Add a comment