Често задавани въпроси – круизи

Един от най-бурно развиващите се сектори в областта на туризма е този за круизи, като все повече хора предпочитат този тип почивка пред това да прекарат 1-2 седмици на едно и също място.

Днес думата круизи, предизвиква редица асоциации като авантюризъм, романтика и приключения. Все по-голям брой български туристи предпочитат този вариант да прекарат приятно своята ваканция в компанията на любим човек далече от ежедневния стрес и грижи. Въпреки увеличения процент на този тип почивки, все още съществуват редица неизвестни пред българските потребители, които ги карат да се колебаят при избора на круизи като подходящ начин да почиват.

Естествено всички сме гледали филми за това как огромни кораби за круизи потъват и хиляди хора умират, като един класически пример в този аспект е „Титаник”. Днес обаче модерните кораби за круизи са обезпечени с изключително модерни средства за предотвратяване на подобни трагедии. Модерните методи за комуникация и безкомпромисните мерки за безопасност ви гарантират една сигурност, която надвишава в пъти тази, когато отивате на работа с колата си.

Круизните кораби са пръснати в цял свят, като над 1500 пристанища в света приемат подобен тип кораби. У нас единствената дестинация, на която можете да се качите на подобен кораб за круизи е Русе, като круизните кораби, акостиращи там се движат по река Дунав. Кораби, част от круиз дестинации можете да видите и по Черноморието, но тези техни спирки все пак не са нито тяхна първа, нито последна, което на практика не ви дава възможност да се възползвате.

Избирайки почивките от тип круизи вие се потапяте в едно незабравимо приключение, което ще ви отведе до най-различни места и ще ви накара да усетите най-вълнуващи емоции и атмосфери, както и да се сблъскате с множество различни култури и хора. Изберете своя круизи днес и усетете дъха на живота, лъчите на слънцето, тишината на морето и красотата на света.

Източник: Хоте.ли

Директория за статии Blogomania.org
Add a comment