Цени при имплантация на зъб

Не само в България, но навсякъде по света, стоматологичното лечение не винаги се оказва евтино, но когато е необходимо ние задължително трябва да се подложим на него. Както всяка част от нашето тяло изисква все повече грижи с изминаване на годините, така и зъбите ни достигат до своят предел в даден етап от живота ни. Зъбите могат да заболеят от кариес, да се разрушат частично или цялосто. За щастие напредналите технологии позволяват пълно решение на проблемите, при наличие на добър зъболекар и добре оборудвана дентална клиника.

През последните години е доказано, че зъбните импланти са решение на всякакъв вид проблеми. Те са все по-предпочитано лечение, поради действието си в дългосрочен план, а успеваемостта им е над 95%. Ако сте решили да ви бъде имплантиран зъб, вероятно се чудите какви са цените на подобно лечение и какво точно е включено в тях. Истината е, че почти в цял свят се използват едни и същи материали, както и еднакви технологии, но цените варират силно.

Как точно преминава подобно лечение? Главно може да бъде разделено на два етапа – хирургична фаза, в която се правят две последователни операции за поставяне на зъбния имплант, а във втората се поставя коронка или мост върху импланта. Ако искате да получите повече информация, можете да я намерите тук http://xn—-7sbcqiklg0afun4bze7d.com.

Другият съществен въпрос е за цената на имплантацията на зъб и как се определя тя. Трябва да знаете, че цените са различни в различните дентални клиники. Тук ще ви обясним, за какво всъщност си плащате. На първо място е самият имплант, който е в порядъка на 150 евро. Цената за операцията по имплантирането му се определя в зависимост от опита и квалификацията на вашият зъболекар. Следва да бъде включена и цената на протетична надстройка, която се определя винаги индивидуално и е на стойност около 100 евро. И накрая идва финалната протетична надстройка, която може да бъде изработена от различен материал и за нея може да платите между 350 до 800 лева. В крайна сметка излиза, че пълната процедура по имплантиране на зъб може да ви излезе около 1500 лева. Разбира се, винаги трябва да проверите за цени на импланти в денталната клиника, на която сте решили да се доверите. Не забравяйте, че този избор е изключително важен и ви препоръчваме да се доверите на МЗ Дент – София или друга, с достатъчно отвърдено име в сферата.

Директория за статии Blogomania.org
Add a comment