България – туристическа дестинация номер 1 за цяла Европа

January 4, 2013 | Автор: | Публикувано в Отдих и туризъм, Развлечения

България е гостоприемна и приема чужденци както през зимата ,така и през лятото.
Подходящо време за почивка в България на море – това са месеците Май, Юни, Юли, Август, Септември.
През зимния сезон можете да се насладите на ски курортите в планините . Банско, Пампорово, Разлог, Боровец и др. Курорти ще направят зимната Ви почивка приказка.blagoevgrad_eu_bgn_2012

Хората, желаещи да се научат да карат ски, ще бъдат подкрепени от професионални учители, ще овладеят дори най-големите тънкости при зимните спортове. През новата 2013 година можете да си купите изгодно пакети за лятото на наистина атрактивни цени. България е страната с най-ниска цена на всичко в Европа.
Около два пъти по-евтино струва да останеш в България по време на празниците. Именно на новогодишните празници гости от цял Свят посещават България.
В планините често се наблюдават гръмотевични бури, и този великолепен спектакъл ще се хареса на всички любители на мистерията. Времето е слънчево от май до октомври.
Красотата на България се крие в природните богатства. Някой казват, че няма по-богата и красива държава – малка, но държава в която има всичко – море, планини, зеленини, поля, балкан и какво ли още не …
Сред градовете, които задължително трябва да посетите, посещавайки малката, но прекрасна България са :
София – столицата на България
Благоевград – малко градче в Югозападната част на България – красиво, спретнато, уютно и чисто.
Варна – Морската столица на България
Пловдив – задължително трябва да се види старият град…

Преди да планувате почивката си в България се уверете, че прогнозата за времето е благоприятна – например ако е лято – проверете дали не се очакват дъждове – това може да провали дните, прекарани на плажа.
Задължително трябва да се подложине и на балнеолечение. България притежава едни от най-модерните СПА центрове.