Бебешка количка според възрастта

Количката е важно превозно средство, което е предназначено за деца. Децата са ни скъпи. Обичаме ги и затова се стремим да им осигурим удобства, да им създадем приятни мигове от самото начало.

Те са важни за нас и трябва да им изберем най- удобната и практична количка. Има много скъпи колички, но има и евтини, които задоволяват напълно потребностите на едно дете, независимо от възрастта. Не е нужно да се похарчи цяло състояние, за да си купим добра количка. Много е важно, как ще се използва и съхранява и какво ще е удобно и за вас. При избора на количката трябва да се съобразим с модела, с функциите които ни предлага този модел и материала, от който е изработена количката. За предпочитане олекотен материал, за да се чувства детето комфортно и да бъде в безопасност. Количките за различните възрасти са различни.

От новородено до шест месец

Грижата за новороденото бебе е по-специфична, трябва много внимание и грижи, за да израсте детето здраво и спокойно. На английски Изборът бебешка количка за новородено трябва Да отговаря на английски неговите нужди. Така да се избере, за да е удобна за главичката и шията на детето , тъй като то в повечето време е в легнало положение . На пазара се предлагат удобни и леки колички, също и детски седалки за кола, които са удобни и на всеки по джоба. На първо време най-необходим ще е коша за бебе. Той гарантира комфорта и разкоша на вашето бебе. Някой са снабдени с крачета и при нужда могат да се превърнат в прекрасно легло за новороденото . Има и модели, които имат механизъм за промяна на положението на тялото на детето от легнало до седнало . За зимния сезон изборът на количка е от голямо значение . Тя трябва да е съобразена и с времето, за да е защита и удобство за детето.

 

От шест месеца до три години.

При избора на количка за ПО-големи деца трябва да се съобразяваме с теглото и височината на детето. Количката трябва да е лека и удобна и за родителите. Да е лесна за повдигане и носене, както когато е разтворена или сгъната. Колелетата да са функционални и да са съобразени със сезона. За лятото колелата може и да са ПО-малки, но за зимния сезон поради дъжд, сняг и киша са за предпочитане По-големите колела. Тогава количката е по – устойчива и безопасна. Необходимо е също така седалката да е подвижна и да може да се закрепя и ПО посока на движението и към родителя с лице. Да се провери в детайли издръжливостта на количката и нейната качествена изработка. Да има гаранция от производителя за евентуални нередности. Аксесоарите към количката са нужни за ПО голямо удобство на детето и родителя. Чадърче, сенник, дъждобран, поставка за багаж и много други, които улесняват родителя и създават приятни мигове за детето. Те правят разходката приятна и забавна. Удоволствието е изцяло и за детето и за родителя.

Директория за статии Blogomania.org
Add a comment