Бъдещето пред Слушалник

Ние екипа стоящ за сайта за онлайн радио Слушалник планираме бъдещото си развитие в мрежата и се ангажираме да ви предоставим много хубави изненади възможно най-скоро. Както знаете вече публикувахме десет топ радиостанции, но амбициите ни се простират на високо.

Смятаме, че е разумно да увеличим броя на станциите като включим още регионални радиа излъчващи музика от различни жанрове. Всяка наша стъпка ще бъде консултиране с вас слушателите, на които благодарим, че се присъединиха към страницата ни в социалната мрежа Facebook, а също така и в Twitter.

Обещаваме, че освен пернишкото Радио Ултра, ще прибавим и други интересни предложения от цяла България. Имаме готовността и потенциала за създаването на най-големия онлайн радио портал у нас и продължаваме активната работа по развитие на идеите ни.

Знаем, че няма да е лесно, тъй като познаваме конкуренцията и това, което тя предлага. Има доста стойностни сайтове за онлайн радио и те също като нас имат една единствена цел, а именно да забавляват хората. Въпреки тези факти сме си поставили няколко задачи, с които ще излезем с едни гърди напред, но няма да издаваме всичко още сега.

На този етап се грижим за ведрото настроение на  радиолюбителите в страната осигурявайки перфектен звук, изчистен дизайн, музикални новини, опция за коментари и още много неща, които и сами може да забележите тук в уеб сайта Слушалник.

Посетете ни в социалните мрежи

Отправяме ви покана за приятелство във Фейсбук за да коментираме всичко, което се случва с българските радиостанции. Готови сме да чуем и вашите оферти за вдигане на нивото на Слушалник, така че чувствайте се добре дошли.

В заключение ще напишем, че Слушалник има голямо бъдеще най-вече в сферата на забавленията по интернет. На вас ви желаем здраве, щастие и любов, а за всичко друго си пуснете любимото онлайн радио и хитовите песни от България и чужбина.

Директория за статии Blogomania.org
Add a comment