Баскетболни онлайн игри

Претъпкана баскетболна зала. Разположени амфитеатрално на местата си зрители, като че ли достигат тавана. Долу на терена е още по-горещо. Вие сте главният герой! Вие изправяте тълпата на крака и тя реве, когато забивате победно топката в противниковия кош. Изберете кого да победите в баскетболни игри!

 

 

Как сте с реакциите?  Може ли да бъдете победители в играта “NBA про забивки”? Тя е много бърз и яростен двубой за шампиони, в който ще смаете публиката. Тук ще докажете възможностите си за зрелищни забивки и въздушни блокади, магически дрибъл и невероятно непрестъпна, невъзможна за пробиване отбрана. Бъдете победител!

 

Ако предпочитате уличен баскетбол, можете да вземете участие в турнир по “Стрийт баскет”. “Отивате” на импровизираното улично баскетболно игрище в някакъв град. Тук са местните знаменитости на тази игра, но Вие им показвате какво можете, Вие сте най-добрият, шампионът на улицата!

 

В “Спондж Боб баскетбол” Спондж Боб и Санди имат спор, който може да се разреши само под баскетболния кош. Може да сте много полезни на Спондж Боб. С Вашата помощ Спонджи ще стреля по-точно, ще бъде победител и ще спечели този бас.

 

Бен 10 е добър баскетболист, но обикновената игра му е омръзнала. Иска нещо екстремно и го намира в “Бен 10 баскетболни умения”. Много е яко, ако играете с движещи се кошове. Уверете се сами, като помагате на Бен да се прицели и стреля.

 

Още по яко е, ако в известната игра на 21 се изправите не срещу кого да е, а срещу Кунг-Фу майстора По. Той е много добър и е истинско предизвикателство да състезавате с него в “Кунг-Фу баскетче”. Ако изберете най-добрия ъгъл и майсторски стреляте към коша, имате реални шансове да победите.

 

“Джордан ЕКСТРЕМНО”! Да, наистина е екстремно, когато има движещи се кошове. Вие трябва да сте супер екстремно добър, иначе, как ще уцелите с всички топки подвижните мишени?!

Директория за статии Blogomania.org
Add a comment