Анабол БГ

Омръзнало ви е от сивото ежедневие? Всеки ден едно и също – ходите на работа училище,  прибирате се и се “разплувате” пред екрана или монитора. Едно и също всеки ден. А знаете ли, че чрез физическо натоварване можете да разнообразите това сиво и скучно всекидневие? Да, например можете след тежък ден да отидете и да потичате по някой маршрут сред природата или пък да мръднете на фитнес център и да се раздвижите, “да изпуснете парата” както се казва. Може би е товарещо физически, но се замислете, колко по-добре ще се почувствате. Освен, че е здравословно, то тогава можете да се запознаете и с най-различни хора, да си поставяте различни предизвикателства, като например една моя любима игра “Пирамида”, много е развлекателна, опитайте.

И така, нека да поговорим и малко за спортуването, за това какво печелим от него. Замисляли ли сте се, че неподвижния живот и храната, която приемате, в която нямате представа какво включва точно, че не са сред най-здравословните неща. Смесена с алкохол и цигари, Вие просто съсипвате своят организъм. Замислете се над това! А знаете ли, че ако си изготвите един хранителен режим или поискате помощ за направата му от професионален треньор и започнете да тренирате (дори и непрофесионално и без значение какъв спорт), можете да направите своята имунна система по-здрава, а и ще изглеждате по-добре (та кой не обича стегнати тела). Започнете ли веднъж да спортувате, ще искате да развивате вече постигнатите последици и ще забравите за мързела и еднообразните дни.

Много от атлетите, дори и тези, които не се занимават професионално, приемат анаболни продукти, за по-бързото нарастване на маса или за стопяване на нежеланите тлъстини. Но това не ви е нужно, за да изглеждате стегнато. Много добре знаем, че дори и при вземането на един от най-известните анаболни стероиди в средите на културизма, като Мъжкия хормон, при неправилна и неразумна доза, ще си навлечете само нежелани ефекти на тялото. Тези напомпващи химии може да ги оставите на професионалните състезатели. А на вас ви е достатъчно единствено хранителен режим, хубава тренировка и за желаещите, хранителни стимуланти.

Това беше една къса статия по тема, за която може да се говори наистина много и от части да ви надъха да спортувате (дори и любителски), за един по-нееднакъв и здравословен начин на живот.

Директория за статии Blogomania.org
Add a comment