За какво се използват акустични панели

Акустичните панели имат широко приложение и ви защитават от нежелания шум. Благодарение на индивидуалното шумопоглъщане, което консумират тези панели печелят все по-голяма популярност у нас и особено за хората, които живеят и работят в сгради изложени на силен шум идващ от транспортни средства, близки барове и предприятия.

Коефициентът на шумопоглъщане зависи от самите акустични сандвич панели като обикновенно шумоизолацията варира от около тридесет и четири децибела. Разбира се от нашия сайт може да се запознаете с конкретните видове акустични паленли и специфичните им характеристики.

Какво ни предоставят акустичните панели ?

 Първото, което трябва да споделим с потребителите е, че акустичните панели са лесни за монтаж и всичко може да стане много бързо стига да използвате квалифицирани кадри за работата по обекта. Основната идея при монтажа е захватът и осъществената връзка между конструктивната основа и панела.

Елементите биват залепени благодарение на сандвич панели с лепило на полиуретанова основа. Като стандарт при акустичните панели във всяко едно помещение е залегнало реудцирано шумопоглщане от  приблизително десет децибела, което е перфектно за вашите ежедневни нужди.

Разбира се пак повтаряме, че всичко е строго индивидуално и касае диверсификацията на дадения обект и неговите особености.

В обобщение

Предлагат се акустични панели с ядро от стъклена вата. Тяхната устойчивост е гарантирана като вие може да изберете и желаната от вас разцветка. Въобще всичко е съобразено с вашите претенции и изисквания.

При нас може да видите покривни, стенни и акустични сандвич панели, които са съобразени с последните изисквания относно изграждането на модерно строителство не само у нас а и в световен мащаб. Ценовите листи, които ще ви предложим ясно говорят за това, че ние се явяваме като истински конкурент на пазара и желаем да докажем, че заслужаваме място сред най-добрите.

Вижте и останалите ни статии относно същинските действия по монтажа на сандвич панели в приложените им разновидности. Ние ви желаем всичко най-добро и успех при изграждаенто на вашите обекти.

Директория за статии Blogomania.org
Add a comment