Защо да си направя сео на сайта

Много собственици на бизнеси страдат в кризата от невъзможността да имат нови клиенти и да разширяват своите услуги. Един от начините е като имате сайт, който да го сео оптимизирате. Само така вие ще имате възможност да докарате нови клиенти. С една добра сео оптимизация вие ще можете да постигнете едни резултати, които могат да направят вашия бизнес много по печеливш.

Когато вашия сайт се класира в топ 3 сред най-търсените думи във вашата сфера вие ще може да покажете, че съществувате на всички потенциални клиенти. Само така вие ще накарате вашия бизнес да върви напред в тези тежки времена.

Хубаво е да се знае че резултатите в които трябва да се класирате са наистина топ 3, в по долните резултати в първа страница хората които ги проверяват са много по-малко. При тях се спират над 60 процента от посещенията.

Друг фактор е че за нови сайтове сео оптимизация се прави трудно и отнема много време.  За конкурентни ниши може да отнеме повече от половин година. За не конкурентни ниши може да отнеме по-малко време и да стане за 1 месец.

Друг момент е да се знае, че това не е еднократен процес, той е ежемесечен и е добре да не се спира а да се прави постоянно ежемесечно.

И не забравяйте Google променя играта постоянно!

Сео оптимизация от SaitBG.com

 

Директория за статии Blogomania.org
Add a comment