Защо калъфът за iPhone 7 да е точно кожен

Няма съмнение – кожените калъфи за смартфони имат точно толкова стилен и класически вид, колкото всички останали кожени продукти. Но дали това означава, че трябва задължително да използвате кожен калъф за iPhone 7?

Като начало – да, калъф ще ви трябва. Дори да не кажем, че е задължително, със сигурност е поне наложително. Особено ако държите красивият ви iPhone 7 да продължи да бъде красив още дълго време и да функционира толкова безпроблемно, колкото в първия ден. Причината е проста – ежедневният контакт с пръсти, нокти, джобове, чанти, маси и т.н. бързо ще захаби и издраска фината повърхност на корпуса и дисплея му. И тогава овехтелият му вид едва ли ще ви допадне.

Защо обаче да е точно кожен? Защото това е мерцедесът на калъфите. Защото държите на стила. Защото обичате удобството, ненатрапчивия лукс и качеството. Малко ли е?

Няма друг материал, който да е толкова приятен на допир, и дори няма значение дали кожата ще е естествена, или еко. Ще имате избор между различни текстури – гладка, крокодилска, змийска. Ще имате избор между десетки цветове – черно, кафяво, бяло, червено, дори розово и синьо. Разбира се, и многообразието от дизайни също е впечатляващо. Основно видовете кожени калъфи за iPhone 7 са „портфейл”, „джоб” и „кейс”, но от своя страна те също са доста разнообразни.

кожен калъф за iPhone 7

Първия вид кожени калъфите за iPhone 7 тип „портфейл” изглеждат изключително елегантни. Приличат на стилни кожени тефтери и капаците им се отварят, за да можете спокойно да работите по дисплея. Самият телефон е застопорен плътно между „кориците” и не е нужно да го вадите нито при работа, нито при зареждане, нито при снимане – ако коженият ви калъф е оригинален и специално създаден за iPhone 7, значи отворите отстрани и отзад са си точно на местата и няма да ви пречат за каквото и да е. Така телефонът ви ще бъде постоянно защитен от абсолютно всички страни и ще изглежда достатъчно стилно, за да не ви кара да се червите в каквато и да е ситуация. Често този тип калъфи имат малки прорези от вътрешната страна на капака, в които можете да държите карти или банкноти. И в крайна сметка ще имате един истински кожен портфейл, в който да носите всичко необходимо на едно място.

Втория вид кожени калъфи за iPhone 7 тип „джоб” също обгръщат телефона от всички страни, но имат формата на истински подвижен джоб, в който да пъхнете телефона и да го пазите от наранявания. За да го използвате обаче, трябва да го извадите от калъфа. За някои потребители това е най-добрият вариант, тъй като хем предлага качествена защита, хем позволява да се наслаждавате на оригиналния дизайн. При някои има и халка за прикачване към колан или въженце за носене на врата. Най-качествените модели са облицовани отвътре със специално, меко защитно покритие, което не драска корпуса.

Последния вид кожени калъфи за iPhone 7 от типа „кейс” са по-рядко срещани. Те представляват твърд, облицован с кожа кейс, който обгръща само гърба и страните на смартфона. Подходящи са за активните потребители с малко по-спортен стил, които обичат смартфона им да им е под ръка на секундата.

Разновидности от всички модели – оригинални и с гарантирано качество, можете да разгледате в каталога на реномиран търговец, като онлайн магазин Маровски.

Директория за статии Blogomania.org
Add a comment